Dacă nu-ţi apare bara de start apasă în acelaşi timp butoanele ctrl+alt+del deschide un task manager din meniul aplication dă "new task" şi scrie în fereastra care apare "explorer".
Probabil ti-au intrat virusi trojani in pc.asa am patit si eu si am fost nevoit sa-mi schimb windows-ul
Ctrl+alt+del -> task manager -> new task -> desktop, apoi click dreapta pe desktop si vezi sa nu ai debifat Show Desktop Icons
Numi apare startul! sti sa citesti? si eu aveam icoane pe desktop k stiu sa le pun de la start da nu-mi mai apare nimic.
Ca sa iti apara iconitele apasa click dreapta pe desktop arange icons by si show desktop icons... faci asa de 2 ori
Da si mie nu imi apare nimic pe desktop nici bara si daca scriu la new task explore cum ziceti voi imi da o eroare:wondows cannot find explore plz help nu stiu sa formatez windowsu helpppp
Incearca asta: dai click dreapta pe desktop, "Arrange icons by" si dai click pe "Show desktop icons".
Si eu am patit la fel dar mie imi apareau icoanele dar imi apareu cu imaaginea de la WINRAR
AdiSt întreabă: