| Biib133 a întrebat:

Imi puteti da exemple de gadgeturi pe care as putea sa le pun pe blog? Multumesc!

10 răspunsuri:
| Gogulita a răspuns:

Depinde de siteul de pe care ai facut blogu.Eu mi-am facut un blog si daca dau la design pot sa orice vreau eu.Da-mi siteul si iti zic eu ce poti

| Biib133 explică (pentru Gogulita):

Mi-am facut pe Blogspot...

| Gogulita a răspuns (pentru Biib133):

Pai atunci e simplu. Dupa ce ai intrat pe blog si te-ai logat, da-i la design(sus in drepta pe blog). Dupa care intri la aspect(in stanga) si dai adaugare gadget nou si iti alegi de acolo.

Daa da am adaugat asaa multe laughing. as vrea acum ceva chiar interesant sa zic asa :p.

Pai cam ce poti sa faci... ceva interesant? Nu prea stiu la ce vrei sa te referi. Daca vrei sa postezi muzica sau ce? Aaaaaaaaa...Scz ca ti-am raspuns asa greu da am fost plecat de acasa

Sincer nici eu nu stiu la ce ma refer prin interesant.straight face. Ceva legat de muzica ar fi dragut.
P.S. : Nu-i nimic. Oricum nici eu nu prea am mai intrat pe net.

De muzica pot fi o gramada... Poti sa pui muzica de pe youtube sau sa postezi chiar tu ceva downloadat.Inca eu nu st asta dar am un prieten care se ocuba ff mult de blogulul lui si il intreb.Pe maine dimineata ai raspunsul

Mersii mult happy!

Bun...Intri pe www.mixpod.com,iti faci cont si dai sa iti faci un nou playlist(te ajuta mult google chrome fiindca ti-l traduce in cazul in care nu sti engleza prea bine). Dupa ce ti-ai bagat piesele in playlist, dai save playlist si iei site-ul cu playlist si il postezi pe blog.

Multumesc mult! Acum ma apuc sa fac :d