Pai ar fi multe modificari pe care ai putea sa le faci. Sa strangeti bani toti si sa puneti
- jaluzele verticale
- parchet
- lambriu
- tabla din aceea alba cu marker
- fata de masa pentru catedra
- o vaza cu flori
- un pomisor mic in spatele clasei
- ghivece cu flori
( daca va permiteti puteti cumpara si o catedra in forma de scoica si banci si scaune noi si moderne)
- cos de gunoi nou ( poti cumpara 3, unul albastru, unul galben si unul verde pentru sortare, ar fi o idee f ingenioasa, ar incanta toti profesorii si nu e deloc scumpa)
- 2 bureti noi colorati strident ( ca sa ma ia din plictiseala orelor de mate)
- sa aveti in permanenta markere colorate la tabla sau creta ( e f amuzant cand incepi sa scrii cu rosu sa zicem la tabla iar celalalt coleg scrie in paralel cu verde)
- o icoana a clasei ( v-ar pune proful de religie cate un 10 la toti)
- sa aveti in permanenta pe catedra un suport de pixuri ( unul rosu, unul albastru, unul negru, un creion si o guma, profii ar aprecia ca v-ati gandit si la ei si nu ii mai puneti in postura de a se milogi de voi pentru un pix)
- decorati clasa de craciun si de paste ( de craciun de ex cumparati un bradut mic artificial cu globulete, stai linistita cand terminati a 12a il vindeti si impartiti banii, sau organizati o petrecere cu ei)
Daca stai in oras cu un magazin kaufland, sau cel putin langa un oras cu un magazin kaufland, poti merge la kaufland, si undeva aproape de iesire sunt articole de sezon, stii tu, decoratiuni din alea. Poti sa cumperi unele de acolo, si mai pui niste scheme de alea pe peretzi cu lucrurile pe care le veti face la fizica, bio, si cam asa.
Eu unikul lukrul pe care vreau sa til propun trimeteo pe diriginta kit mai departe. Ea trebuie sa-si bata capul de clasa ei.
Buna! eu cred ca nu numai tu ci. cu totii sa o amenajati.o puteti vopsi in doua culori alese de voi.perdele care sa se asorteze. multe flori.panouri cu lectii care le veti face anul acesta...si nu stiu.totul depinde de cati bani aveti. sper ca ti-am fost de ajutor! funda?