Mi-a fost greu mereu sa pierd persoanele pe care le iubesc... Dar uneori ma intreb: Exista oare cineva care se teme sa ma piarda pe mine?
Un pix. Un jurnal. Si mii de ganduri. Amintiri ramase. Scrise in acele randuri
Un gand: Când cel mai bun prieten te părăseşte, nu plânge! Închide-ţi lacrimile în cel mai ascuns colţ al inimii, numit "uitare"...
Numar zilele pana cand o sa ne-ntalnim. Ma omoara gandul ca vreau sa te vad si nu pot
N-ai să te schimbi... degeaba timpul trece... ai fost si ai ramas un suflet rece
Am inteles ca totul s-a terminat, dar intelege si tu ca e greu de uitat
De multe ori un cuvant provoaca mai multa durere decat o palma
Fara tine ma sting. Ma hranesc doar cu nopti din trecut. Stelele plang in urma ta. Cum as putea sa uit. Cerul e trist. toate vorbesc numai de noi. iar mie. mi-e dor de ochii tai
Sa ma bucur pentru ca suntem prieteni sau sa fiu trista pentru ca mai mult de atat nu vom fi niciodata? Credeam ca iubirea noastra e unica sub soare. Dar pentru tine n-am fost decat o fata oarecare. Sa stii ca nu-mi lipsesti. Imi lipseste doar cel care credeam ca esti
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult, iti sunt luati prea repede
A fost un început frumos, urmat de un şfârşit urât, dar... orice sfârşit îşi are un nou început!
Am invatat sa iubesc tot ce era al meu. Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!
As vrea să uit tot ce a fost, insă inima nu mă lasă
Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor. Am incercat dar nu te pot uita asa usor. Mor incet, simt cum totul ma doboara. Hai sa o luam de la inceput, suferinta sa dispara!
Nu vreau sa mi se mai spuna ca viata merge inainte... M-am saturat sa ma exprim numai in cuvinte
Mai bine tac, tac acum. Însă când o să vină momentul, am să ţip
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie
Şi eu greşesc, rănesc, mint dar atunci când spun că îmi pare rău... chiar îmi pare rău
Calca-ti pe orgoliu si raspunde-mi la intrebare: Daca te-as calca si eu pe inima ce ai zice, doare?
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine...
As da tot ce am doar ca sa pot intoarce unele persoane
Inima mea plange si nu vreau sa vada. Nu vreau sa vada pentru ca nu intelege. Cum a trecut timpul si mie tot nu-mi trece
Unii tac pentru ca nu inteleg nimic. Altii tac pentru ca prea multe inteleg
Vorbesc cu el, dar te am în gând pe tine. Îl ating pe el, dar te simt pe tine. Îl sărut pe el - gândindu-mă că te sărut pe tine. M-am cuplat cu el ca să te uit pe tine. Cu toate astea... Nu-l iubesc pe el, te iubesc pe tine!
Și mi-am închis toate sentimentele într-un anotimp care a trecut
Incearca putin fard si un zambet fals dar dulce si vei putea ascunde ca inima iti plange!
S-au adunat prea multe... care nu-mi dau voie noaptea sa dorm
Uitam ce vrem sa ne amintim si ne amintim ce vrem sa uitam!
Primul sarut nu se uita niciodata! Asa mi-ai spus, dar tu l-ai uitat de mult
Visele sunt ruinate, s-a cam dus speranta. De aceea nu voi mai iubi, ca sa nu-mi complic viata!
Atunci când într-adevăr contezi pentru cineva, acea persoana îşi va face timp pentru tine mereu, fără minciuni, scuze si promisiuni.
Si exista mereu un : "Am nevoie de tine" in spatele cuvintelor "Sunt bine"...
Uneori te trezesti ca vorbesti la trecut Amintiri ce pentru unii nu conteaza prea mult.
Mi-a fost greu mereu sa pierd persoanele pe care le iubesc... Dar uneori ma intreb: Exista oare cineva care se teme sa ma piarda pe mine?
Un pix. Un jurnal. Si mii de ganduri. Amintiri ramase. Scrise in acele randuri
Un gand: Când cel mai bun prieten te părăseşte, nu plânge! Închide-ţi lacrimile în cel mai ascuns colţ al inimii, numit "uitare"...
Fara tine ma sting. Ma hranesc doar cu nopti din trecut. Stelele plang in urma ta. Cum as putea sa uit. Cerul e trist. toate vorbesc numai de noi. iar mie. mi-e dor de ochii tai
Sa ma bucur pentru ca suntem prieteni sau sa fiu trista pentru ca mai mult de atat nu vom fi niciodata? Credeam ca iubirea noastra e unica sub soare. Dar pentru tine n-am fost decat o fata oarecare. Sa stii ca nu-mi lipsesti. Imi lipseste doar cel care credeam ca esti
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult, iti sunt luati prea repede