Be yourself!
Si cu asta am zis tot.
De ce crezi ca trebuie sa faci ceva diferit pentru a o cucerii? Sa o pierzi dup-aia cand vei fi tu insuti?
Daca te place, trebuie sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru prefacatorii luate de pe tpu.ro
@ydaDYA
Ce sfat minunat.
Ce inseamna pentru tine "te iubesc"?
Spui "te iubesc" de la prima intalnire?
Mah,nu te cunosc si nu stiu cum esti tu in viata reala.ce calitati ai sau ce defecte, insa iti zic ce mi-ar placea mie la un baiat
1.sa-mi ia apararea...
2.sa aiba simtul umorului, insa intr-o oarecare masura...adica din glumet sa nu dea in nesimtit
3.sa faca acele gesturi care le fac baietii cand plac o fata.O sacaie, o lasa sa-l fugareasca prin toata scoala, ii face complimente etc etc...chiar daca e posibil ca fata sa zica "Doamne, dar mai lasa-ma in pace" sau "Esti enervenat" asta in limbajul fetelor inseamna "Mai vreau".)) Crede-ma...
4.sa fie dragut,de gasca,sa ma ajute atunci cand ii cer ajutorul, ingrijit, parfumat :->,.
Vorbesti cu ea si vezi ce ii place si pui accent pe acele lucruri. Fi cu chef de viata si amuzant (nu mascarici) si sa se simta ca o poti proteja. Pune accent pe ce ii place. Cumparai intr-o zi flori. Acum totul depinde si de u si de fata si tb sa te adaptezi pentru ca nu toate fetele sunt la fel.
In primul rand sa o iei usor cu ea...sa o scoti in parc...dar daca se poate as fiti singurii.Asigurate daca si ea te place deoarece poate tu ii mai faci cadouri si ea o sa se simta jenata daca nu te place. daca te place o sa mearga totul bine.Nu o ignora cand esti cu prietenii tai bag o inseama.pentru ca in multe cazuri baiatu cand sunt cu niste colege (prietene) nu isi baga prietenea in seama si asta ar putea sa o deranjeze. Scoate o la un film si zii ca o placi.dar sa vina din sufle si sa nu uiti cele doua cuvinte importante :Te Iubesc! sper ca te am ajutat:*
Poi in timp ce va fi cu ea sa nu uite sa ii zica
Pt ca e important(pentru mine )!
si i-am zis ce mi-ar placea mie
Sinzianu_Marius_1997 întreabă:
an0nim întreabă: