anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti spune cam ce se da la teza la romana, o voi da vineri si as vrea sa vad cam in ce consta. App sunt clasa a5a. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Amidepsi a răspuns:

Teoretic o sa primesti un text pe care sa lucrezi(ceva morfologie, ceva sintaxa). Poate o sa ai de comentat ceva in vreo 5 randuri. Exercitiul cu sinonime nu o sa lipseasca, teoretic.O sa ai exercitii asemanatoare cu alea de toate zilele, din clasa.Si asta e subiectul I.
La subiectul II o sa ai o caracterizare, nu imi amintesc ce texte am facut in a cincea.Sau o compunere pe care va trebui sa o incepi de la o anumita idee sau sa incluzi niste cuvinte.
Nu e greu, de fapt e mai usoara decat o lucrare normala, daca ai invatat cat de cat pana acum.
Inseamna 25% din medie.BAFTA!

5 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

E o lucrare scrisa, subiecte din tot parcursul semestrului. Nota ei depinde 25% din media la materia respectiva.

| maryy020 a răspuns:

Pai subiectu I e mai mult din gramatica studiata pana acum iar subiectu II cred ca e de facut o compunere sau asa ceva, nu sunt sigura

| Lovelykat a răspuns:

Deci din experienta proprie o sa-ti dea la Subiectul I :Fonetica,Gramatica, Verbe copulative, predicate/predicatul nominal si ceva din literatura.Subiectul II o sa contina ori o compunere ori o descrie-te a unui portret a unui anotimp/persoana.Cam atat

| elys09 a răspuns (pentru Amidepsi):

Multumesc!

| elys09 a răspuns (pentru Lovelykat):

Profesoara noastra...este exageranta si cred ca ne va da mult mai mult si destul de greu!