| Levya a întrebat:

Imi puteti spune despre reprezentantii Avon de la ce varsta pot devenii, daca primesc bani, unde trebuie sa mearga ca sa se inscrie?
Orice fel de informatie, multumesc!

6 răspunsuri:
| ir3al a răspuns:

Orice reprezentant trebuie sa depaseasca varstau de 14 ani, adica sa aiba buletin pentru a trimite datale, unde sa vina comenzile.
ca sa te inscri, ai doua variante :
1 mergi la sediul AVON (sau alta firma)din orasul tau
2 o colega/prietena etc te poate faca prietena in catalog si vei primi cadouri, iar daca vrei devi reprezentant

eu atat stiu bafta!

| Quanah a răspuns:

Minorilor le trebuie o copie dupa buletinul unui adult din familie, acordul acestuia si semnatura. Primesti bani din vanzarea produselor. Acesti bani sunt de fapt comisionul tau. Daca vrei sa-ti faci echipa, primesti o anumita suma de bani pentru un anumit numar de reprezentati inscrisi. De inscris, poti suna la relatii cu clientii sau poti intra pe pagina lor de facebook [Avon Space] ori pe site-ul lor happy.

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Nu conteaza varsta poti face pe numele unui parinte

| FyTzE a răspuns:

La 18 ani! nu primesti bani primesti doar reduceri la produse trebuie sa suni la reprezentanta ta sau gasesti nr de tel de la site-ul lor si te inscri! daca nu ai 18 ani o inscri pe )mama>>>(si tu esti reprezentanta! funde daca ti-am fost de ajutor

| Lykee a răspuns:

Pai te poti inscrie pe numele tau numai daca ai buletin sau pe numele parintilor si te poti inscrie chiar si pe net sau ia numarul coordonatoarei unui alt reprezentant ori mergi la orice sediu Avon.Primesti un discount in functie de comanda si la fiecare comanda cam de 15-20% din totalul facturii si alte cadouri. Fundaaa?

| Bybby14 a răspuns:

Adauga id'ul meu bianca_sukara1 si iti voi spune ceea ce doresti, te pot face eu reprezentanta Avon, sunt si eu si este bine:X