Pai te duci frumos pe vale, iti comanzi carbuni cu diferite arome(lamaie, cirese, etc eu prefer lamaia) si apoi o aprinzi (tragi tare prin furtunu ala ) si apoi tragi aburu ala aromat in piept sau in gat depinde cum preferi. Nu sunt la fel de nocive ca tigarile, sunt ok zic eu, de cateva ori pe luna nu fac nicun rau.
Asta crezi tu
Sincer,nu va ce-i asa tentant.De mic tati fuma, am avut bar tot timpu plin de fum, la liceu in vestiar fumau astia de ziceai ca so aprins vestiaru si nu mo tentat, Nu vad ce-i tentant.Cand am auvt 6 ani cred, am tras fffffft usor si putin din tigara lui tati (el fugise la telefon pe hol, ca de, in 96 inca nu existau mobile) si la cat de amara, periculoasa si inutila o fost, am zis ca nu mai pun gura niciodata.Am fost "invitat" de colegi tot timpul sa fumez,dar nu mersi,nu-mi trebuie.Tu esti fata si ca toate fetele,esti mai slaba de psihic si cedezi mai usor,ce sa-i faci,asa au facut toti drogatii,la inceput a fost curiozitatea, pana sa modifica chimia in creier si au ajuns sa le trebuiasca ca si aerul... Alegerea-i a ta, dar inainte sa te decizi sa o bagi in gura, si sa inhalezi orice fel de fum, uita-te te rog la asta http://www.youtube.com/watch?v=yskYG-EVlBY. In stanga sunt plamani de fumator, in dreapta sanatosi. Uita-te cum so intarit cei din stanga si cat de putin aer pot inspira si uitate-n stanga.
Daca dupa asta tot o sa vrei sa incerci, esti "invitata" mea dar sa nu te plangi ca la 45-50 ani o sa te trezesti noaptea ca nu mai poti respira.
Sunt tigarile normale, doar aromate ca sa pacaleasca prostii si sai minta ca nu is daunatoare.Is la fel de daca nu mai daunatoare decat tigarile normale si despre asta poti cauta si pe net.
Narghilea sunt tigarile alea de le fumeaza turci din Turcia si care au tutunul in apa
Yurisa întreabă: