| thisissolawl a întrebat:

Imi puteti spune niste replici tari pentru niste fitoase de la scoala?
Dau fundita

Răspuns Câştigător
| love44katyp a răspuns:

Probabil replicile venite din suflet le vor durea. gen:
Tanti nu mai merge asa ca nu esti pe podium...si nici nu cred ca vei fi vreodata

sau

NU te mai uita atat in oglinda... o torturezi si se va sparge singura

sau

Tu chiar vrei sa fi asa? sau e ceva genetic? mai lasa fitele astea... nu impresionezi nici ceea ce nu exista

9 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Mai bine le-ai lasa in pace. Nu merita. Doar nu vrei sa ajungi si tu ca ele, nu?

| thegreatgatsby a răspuns:

Nu merita. Mai bine le-ai in pace, doar nu vrei sa ajungi ca ele, nu happy?

| Parintele a răspuns:

Nu le baga in seama.

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Cel mai bine este sa le lasi in pace, daca le dai prea multa afectiune vor sa iasa in evidenta, asa ca lasa-le si nu le baga in seama! :*

Pa-pa!

| Mary Marry a răspuns:

Am si eu asa o colega(ma rog prietena)adica ma inteleg bine cu ea dar este extrem de infumurata.acum orice ar zice tac din gura ca inainte ma luam de ea si era si mai infumurata si chiar daca stie ca toata clasa nu o suporta ea tot fite de Doribanti are.asa ca mai bine lasale.

| Fvn a răspuns:

Eu la pitzipoance cand au ceva de comentat le urez un calduros si din toata inima "sa va pis in freza" sau "du'te unde ti'e locu' ...in **** mea"

| thisissolawl explică:

Da dar ma dispera de asta si vreau sa le inchid gura odata

| PastilutzaColorata a răspuns:

Spunele fix asa
tu te-ai uitat in oglinda tu taranca ca areti ca o baba care cerseste si ce haine ai nici un taran din moldova nu poarta ce porti tu amu hai jet deaici ca cand va dau una tot intrati in perete si acolo iti sta jumatate afara cu capu jumatate pe coridoru scolii cu curu sa vin sa va dau una pasta punga aia goala pe care o numiti voi fund de handicapate ce stati cu nasu pe sus ca sa se cace pasarea in capu vostru de taranci care nici nu stiti vorbi cred ca maicata i ceva taranca cu cartofi la ce nume aveti de taranci care lingeti blidele oamenilor cand mergeti la ei in casa ca nu aveti ce manca numa picioici si branza

scuze nu cred ca te ajuta eu sunt mai aspra si o sa te spuna la invatatoarea ta sau la profesoara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai in aceeasi situatie cu tine sunt si eu( pai lol, doar le cunosc si eu). Asteptam raspunsuribig grinbig grinbig grin Sper sa functioneze.