| elisey70 a întrebat:

Imi spune si mie cineva ce e ala skype? Cum imi fac cont?, si alte instructiuni utilitare.Multumesc anticipat. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| ale28bz a răspuns:

Ca sa ii completez pe cei care ti au raspuns mai jos
Skype functioneaza mult mai bine ca Yahoo Messenger
E usor sa iti creezi un cont il Downlodezi il instalezi cu Nexet- Next faci cateva setari de cont iti alegi un username si o parola cu care va urma sa te loghezi
Iti trebuie microfon doar daca vrei sa initiezi o conversatie audio si doresti sa fi auzita
Daca nu ai microfon poti folosi tastatura pentru comunicare ( scriind)
Daca nu ai nici Microfon nici tastatura poti initia o conversatie video I te poti exprima plin limbajul surdo-mut, sau prin desene ( daca ai talent)
Daca nu ai nici microfon nici, tastatura si nici Web, poti folosi mouse-ul pentru a incepe o conversatie cu ajutorul tastatuei virtuale o gasesti in Start bla bla Accessori.
Daca nu ai nici mouse, nici tastatura, nici microfon si nici web e cam greu sa comunici prin Skype. Iti recomand Viber pentru asta nu iti trebuie niciuna din astea, iti trebuie doar un telefon conectat la net.

| elisey70 explică (pentru ale28bz):

Am de toate in afara de microfon si Web

4 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

Baga Skype pe Google si da click pe primul site. Ai acolo instructiuni. Cum ti-ai facut cont pe TPU asa iti faci si pe Skype.
E un mod de a comunica cu cone vrei tu (ca prin telefon) numai ca nu ai nevoie de minute, ci de internet.
Dar nu iti recomand. Skype e foarte prost din cate am inteles. Nu l-am incercat niciodata tocmai de aia.
S-au facut si bancuri pe tema Skype-ului.
Cum incepe o conversatie pe Skype:
-Alo?
-Ma auzi? zice celalalt
laughing))
Adica se aude nasol.

| elisey70 explică (pentru Kriss96):

Iti trebuie microfon?

| AndreiStatiDrepti a răspuns:

Skype este un program cam ca messenger-ul, cont iti fac atunci cand ti-l downloadezi