Este un fel de C.S dar cu tancurii dar are cerinte destul de mari si ocupa apx. 12 Gb
Mie unul nu îmi place.Din punct grafic este reuşit dar cu un gameplay numai pentru cei ce preferă jocurile cu tancuri.Eu personal nu le preferi
Are cerinte destul de mari de sistem, dar iti asigur ca la inceput nu o sa iti placa, dar dupa creeaza dependenta Si tancurile, si elicoterele si alte masinarii, sunt cam greu de controlat si in+ jocul in echipa e foarte dificil, se joaca 15 vs 15 si iti dai seama ce e acolo Fa cum vrei, downloadeaza-l, joaca-te 1-2 ore si decizi tu daca iti place, eu zic ca merita..Bafta
Mie nu mi se par cerintele mari...
eu il joc pe laptop si am procesor de core 2 duo de 2, 53GHz si merge destul de bine pe cele mai inalte setari si ocupa cam 14, 3 GB
parerea mea e ca merita si merita se celalalt joc World of Warplane care e cu avioane dar ala e mai greu putin
Adevarul este ca e un joc bun dupa parerea mea! Eu l-am jucat dar m-am plictisit repede. Poate tie iti place mai mult! Orcum merita jucat...
Poate l-ai instalat deja...Am o observatie de facut, la inceput mi-a parut si mie cam banal pe un calculator slabut. Acum am o configuratie optima pentru joc si mi-am schimbat radical parerea. Merita! Sa nu asculti de parerea celor care sunt fani jocurilor gen "Sa tesem frumos"...
MERITA 100% are grafica, este diferit de cs nu e acelasi lucru In principiu merita
iiPuffy întreabă: