Deci eu pe Leonis pe regatul galben mi-am facut cal armat si am facut asa:
-mi-am facut lvl 10 la cal
-am strigat ca imi trebuie ajutor pentru cal armat
-am avut unu peste 50, 2 peste 40 si 3 peste 30
-le-am dat yang cam 100. 000 yang si 100 de liceu rosii G
Acuma niste informatii despre monstrii:
-ii gasesti in desert
-trebuie sa omori 60 de arcasi (mi se pare ca 30 de un fel 30 de altul nu mai stiu ca mi l-am facut de mult )
-trebuie sa termini tot in 30 de minute
Cam asta ii tot. Spor la armat
Pai odata ce faci misiunea se "armeaza" singur, cred ca sunt 60 de arcasi nu stiu sigur, dar trebuie sa faci cu cat mai multi prieteni misiunea, tu faci grup, esti seful, daca nu ai level mare dai tu in arcasi primul si dupa aia ii omoara colegii, vezi ca ai doar 30 de minute
Pai odata trebuie sa faci lvl 10 la cal...cu medalii de cal... dupa aia trebuie sa faci o misiune(nu stiu ce trebuie sa omori). ajutor ceri daca esti lvl mai mic si nu te descurci cu misiunea. daca crezi ca te desurci atuncui nu ceri ajutor. cere ajutor unui prieten bun.ca sa nu trebuiasca sa'i dai ceva.
Mai intai trebuie sa ai medalie da cal(asta sti si tu)
Dupa aceea te duci la grajdar si vezi ce misiune iti da.
NU o accepti daca nu stii unde gasesti monstrii.
S-ar putea ca monstrii sa fie greu de ucis de asta toti cer ajutorul unuia de lvl 50+.
Eu am gasit o oferta ca ii dai unuia 1. 000. 000 yang si iti face calul armat.(asta era de mult poate acum s-a ieftinit)
Trebuie sa ai bani.
Dar tu sa strigi ca vrei ajutor la cal armat.
Dar, asta e pe Virgo.
Poate pe alta lume vrea mai putin.
Mai intai il intrebi cat ar vrea, apoi negociezi cu el.
Daca nu merge la grajdar intreaba frate pe unu mai mare care are cal armat ca el sigur o sa stie!
Cam atat iti pot spune, spor la joc in continuare!
Sa ai o zi buna!
Man
Pasul.1. Trebuie sa ai lv 10 la cal si o medalie
Pasul.2. Du te la grajdar si el iti va da misiunea de armat
Pasul.3. El iti va spune ca trebuie sa omori aprox. 50 arcasi de oricare fel scorpion sau sarpe iti vav da 30 min jum de ora dica
Pasul.4. Intoarcete dupa ce i-ai omorat
Pasul.5. Trebuie sa ai 500k 500. 000yang pentru a plati cartea arme si cai
Pasul.6. Ti-l transfoarma in armat si pe space lupti de pe el
Si gata cu armatul
Trebuie sa ai lvl 10 la cal, te duci la grajdar si el o sa te puna sa omori 100 arcasi serpi in 30 min.Dar nu o sa poti sa s-o faci singur o sa trebuiasca sa faci o grupa mare in care tu sa fi sef de grupa.