E cumva din caietu ala de vacanta de la romana? Eu la carti am scris: "Amurgul elfilor" de Jean-Louis Fetjaine si "Ultimul elf" de Silvana de Mari; iar la filme am pus: "Spiridusul" 1993, " In cautarea inimii fermecate" 2007 si " The Brrowers" 1998... altceva nu am gasit
Merci,ori cum mi -ai fost de mare ajut-o:*:*
Nenea da si mie un caiet complet ca sa nu mai fac
Carti si filme cu omuleti? Pai nu stiu sigur ce doresti, dar recomand cartile si filmele: Arthur and the minimoys.
Bai dar la pagina 99 ce poezie ati scris? plss imi spuneti si mie va rog frumos:*:*: pup
Mai eu nu stiu ce caiet de *** ne-o dat la scl da eu nu pricep nimic din el, e o porcarie :@
Puteti sa ma ajutati cu caietul acela de vacanta? Va ajut si eu! Promit
Pai reiese de la sine. Deja textul este ff putin sub forma de versuri, tu trebuie sa inversezi cuvintele si e gata! Sper ca tim fost de ajutor!
Mai bine spus de cautat o tona de comentarii
Si eu am caietul ala de vacanta da e tare plictisitor...dar ma ajuta si pe mine cineva la ala cu textul in forma de versuri? ca nu stiu
Stiti si eu m-am saturat de caietul asta foarte greu nici nu-mi mai arde de el!
Caietul asta de vacanta e mai plictisitor decat sa stai intr-o zi cu soare la ora 1-2 si sa te uiti in sus
Merci :* de ajutor si eu am caiet de vacanta ca al vostru...dar chiar asa toti avem caiet de vacanta lafele...)
Ooooooooooooofffffffffff frate si eu am caietu asta e asa dev naspa sa ma p.s pe el