anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi spuneti si mie cum scriu cu diacritice? funda

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

CUM SCRII CU DIACRITICE !
Start > Control Panel > Click pe change keyboards or other input methods > Click Change Keyboards > Click Add > Cauti Romanian (Romania) > Keyboard > bifezi Romanian (Legacy) ...Enjoy !
Acum pentru a comuta rapid între cele doua limbi, depinde de care vrei sa o folosesti, , poti folosi combinatia ALT + SHIFT.
Bafta !

| ταξιδιώτης a răspuns:

In bara de activitati, jos dreapta, poti schimba tastatura din EN in RO.

| QuadruplePersonality a răspuns:

Dacă schimbi din bara de activităţi din română în engleză ţi se vor schimba şi semnele de ortografie.Şi e destul de enervant.
Eu scriu aşa foarte uşor, fără să mi se schimbe nimic. Prin alt + literă. Uite aici. http://www.diacritice.ro/cum_sa_scrii_cu_diacritice_in_windows_xp
Download-ează şi urmează paşi. Dacă nu reuşeşti, te pot ajuta.
Succes :).

| katherine09 a răspuns:

Scrii aici si apoi dai conversie:
http://srv.diacritice.com/

| diaηα a răspuns:

Păi.
Alt + Shift
si unde este : [ o sa fie ă
] o sa fie î
\ o sa fie â
; o sa fie ş
' o sa fie ţ
#:-s. sper ca te-am ajutat.batting eyelashes
Si ca sa nu mai scrii cu diactricice
Ti apasat iar alt + shift >big grin

| Graphee a răspuns:

Bună ancutza,
Dacă ai tastatura 'în română', apeşi pe Shift Alt, una după alta. Dar prima oară apeşi pe Shift şi apoi pe Alt, dar trebuie una după alta.
Dacă nu ai tastatura 'în română' apeşi pe Start, Settings, Control Panel, apoi pe Regional and Language Options. După ce ai dat click pe toate acestea, îţi apare Regional Option, dai pe Languace, sus la dreptunghiurile acelea. Apeşi pe Details. apoi pe Add... şi adaugi limba română, adică dai apeşi pe tasta R, şi îţi apare Romanian. Apoi OK, apply şi aplici ce am scris mai sus.

Baftă!

| Anne12345 a răspuns:

In bara de start ai pe langa ora, data, volum undeva EN.da click unde vrei sa scrii apoi pe EN si o sa iti apara EN (english) si apoi RO (romanian). Selecteaza Ro si gata. Sper ca te-am ajutat

| fearr a răspuns:

Intra pe site-ul diacritice.com, dai copy paste textului tau, si ti-l converteste, apoi iti poti alege forma cuvantului care iti trebuie tie. e foarte tarehappy

Întrebări similare