| SCOOBY DOO a întrebat:

Imi spuneti si mie cum se numara punctele la remi etalat?

Răspuns Câştigător
| emi_8585 a răspuns:

Nr 1 are 25 puncte
de la 2-9 au cate 5 puncte
si de la 10 in sus au toate cate 10 puncte
si spotul \jokerul are 50 de puncte
daca inchizi jocul cu 1 se dubleaza punctajul
si daca il inchizi cu spotul/jokerul de inmulteste punctajul cu 4

7 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Din cate stiu eu cine castiga ia 500 de puncte, nu se numara nimic, si cine pierde pierde 100 de puncte, desigur daca e joc dublu se dubleaza suma asta sau daca cel care as castigat inchide cu joker, i se dubleaza punctele, asta la rummy pe tabla, iar la rummy etalat pe coborate 1 valoreaza 25 de puncte, de la 2 pana la 9 valoreaza 5 pct si de la 10 la 13 valoreaza 10 pct fiecare, inchisul valoreaza 50 orice ar fi el

| sudsuinededouaori a răspuns:

Cele de la 2-9 sunt de 5 puncte
1 e de 25 de puncte, dar cand te etalezi se calculeaza in functie de formatie 5 sau 10, de ex daca ai 123 atunci 1 e de 5 daca ai 1213 si 1 atunci 1 e de 10, cand calculezi punctele la sfarsit e de 25,
si cele de la 10-13 sunt de 10 pct,
jolly e de 50. bafta

| DareToKnow a răspuns:

La remi etalat:
Piesele 10, 11, 12, 13 = 10p
Piesele 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 = 5p
Jolly = 50p
1 = cand este in grupa de 1 (ex.: 1 1 1) valoreaza 25p, cand este in grupa de piese mici (ex.: 1 2 3) valoreaza 5p si cand este in grupa de piese mari (ex.: 12 13 1) valoreaza 10p.
Iar pentru atu se primesc 50p in plus, inchiderea valoreaza 100p. Daca se inchide cu 1, scorul de dubleaza. Daca se inchide cu Jolly, se tripleaza. happy

| Vucea_Valentin_1983 a răspuns (pentru DareToKnow):

La fel jucam si noi, singura modificare la noi este ca inchisul valoreaza 50 p.
Vreau sa mai mentionez ca pisele cand le lipesti se face doar la ceilalti jucatori care sunt deja etalati, un regulament oficial nu stiu daca exista pe undeva ca difera de la fiecare jucator in parte.

| DareToKnow a răspuns:

P. S.:
Daca esti incepator gasesti detalii aici: http://www.remipeinternet.ro/cum-se-joaca-remi.html. :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se numara in spaniola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu inteleg daca iti raman carti pe tabla...scazi numai cate puncte ai sau scazi o suta chiar daca de exemplu ti-a mai ramas 25 de puncte pe tabla? raspunde la catana_ema@yahoo.com ca m-am certat in seara asta cu cine jucam nu pe net si mi-au scazut 100 de puncte

Întrebări similare