| roxy4dark a întrebat:

Imi spuneti si mie niste jocuri faine cu masini ceva gen Midtown Madness (2)?
Era un joc supertare (cu masini) pe o platforma in desert ...nu stiu cum se numea, dar undeva cand deschideam jocul scria "omega". Poate stiti voi, imi spuneti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un joc misto cu masini http://www.panalu.net/2010/11/racing-star-joc-de-curse-spatial-in-3d.html dar e pe piste in spatiu totul in 3d de mici dimensiuni, gratuit si ruleaza ff bine pe otice computer, incearca e super tare

7 răspunsuri:
| paulpaul25 a răspuns:

Zine cateva date despre calulatorul tau si te vom ajuta(RAM, procesor, placa video, etc.)
Dar poti incerca niste simulatoare:Euro Truck simulator, German truck simulator.Sau GTA-San andreas, vice city, sau daca ai calculator bun chiar GTA IV.Sau mai poti incerca:Cross racing Championship(CRC), Need For Speed:Carbon, Shift, Undercover, Underground...
Eu sincer iti recomand GTA-urile ca nu te plictisesti pentru ca poti lua cate masini vrei tuh, ai arme, este politie, spital, harta mare, in special Gta San Andreas. Dar cum am mai zis GTA IV este mai nou, mie imi merge dar nu stiu daca o sa iti mearga...Cat despre jocul de care spui tu cu "omega" nu cred ca il stiu. Dar daca ne zici cateva detalii cum era meniul, ce masini erau, alte cele poate te putem ajuta...Ca "omega" poate este numele unei corporatii deci nu pre ai sanse sa gasesti doar dupa atat.

| geany1997 a răspuns:

Nu-l stiu dar stiu alt joc super cu masini NFSbig grin incearca-l este super:X:X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe ce sit sa descari mitdown mandess c nu stiu un raspuns pls

| Petrutzz a răspuns:

Roxy4dark,cumva jocul tau se numeste Safari Bhiatlon? Este cu niste masini in desert, dar si intr-o lume cu gheata si in alta cu foc. Probabil acesta este jocul de care ai spus. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.

| xproxgamer a răspuns:

Http://signup.leagueoflegends.com/? ref=4e83767f3bc89576634919
Incearca jocul asta eu il ador la nebunie!

| emi19 a răspuns:

Pai tdu(test drive unlimited) e fain... funda?

| TEiubesx a răspuns:

Nu-l stiu dar stiu alt joc super cu masini NFS incearca-l este tare jocu