Sotul pleaca la mare in concediu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P. S.: Vai, daca ai sti ce cald e aici!"
vivi
Un vierme ii spune iubitei sale:"daca nu te casatoresti cu mine, ma arunc in fata gainii".
Gheorghe si Maria mergeau pe strada.La un moment dat - trecand pe langa o femeie - Maria spune : Ma Gheorghe ma! Sti ceva? Eu cred ca sunt lesbi. Gheorghe: Cum adica lesbi fa Marie?
Maria : Adica... nu stiu cum sa-ti explic, uite! de exemplu cand am vazut-o pe femeia de-a trecut pe langa noi, ma excit, intelegi ma Gheorghe? Gheorghe a strambat putin si n-a mai zis nimic.Mergand asa pe strada, au trecut pe langa o alta femeie, Gheorghe vesel catre Maria ii spune : Auzi tu! Cred ca si eu sunt lesbi.
Cristal a răspuns:
Da doi cheli se trag de cap al trei-lei ce face?
bancu era cu doi cheliosi se trag de par...asta e versiunea noua )?