| amy_8892 a întrebat:

Imi tb disney channel pentru sora mea pentru ca nu il am la tv si nu stiu de ce nu merge adica aM gasit vreo 3 site-uri si doar se aude nu se vede.Si imi trebuie windows media player 11 dar aM o pb si nu merge downloadat. Pot sa il vad in aLta parte fAra media player...sau oricum numaI sa meargA online? http://tvonline.isfree.org/jetix/ asta e linkul dar nu imi merge decat sonorul si faza e ca ieri mergea dAr nu stiu ce AM facut cu media player si nu se mai vede

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sa folosesti internet explorer, sa ai instalat sopcast, si windows media player 10 cel putin. Si va merge!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi si alte site-uri de televiziune dar unele merg numai cu internet explorer sau unele numai cu mozzila!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://cool-digitv.net
Eu asta folosesc cand este sora mea la televizor. Intra la help si iti spune ceea ce ai nevoie ca sa mearga, mai exact Internet Explorer (orice versiune), windows media player 10, un plugin pentru windows media player, vlc player pentru unele programe si optional un alt program pentru claritate, dar nu este neaparat necesar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-s-a intamplat si mie asa.