| Consumptive a întrebat:

Imi vine sa mor! Pentru liceu media mea din examene e 6.18.In clasa a cincea si a sasea terminam numai cu 9:35 sau peste noua, dar de cand m-am imprietenit cu alta gasca am ajuns sa am in clasa a opta 8:61.Acum mama ma tot bate la cap ca imi ia telefonul, nu imi ia cadou de ziua mea, imi ia calculatorul...ca am mai facut eu ca altii(se refera la tata, parintii mei sunt divortati) si ca muream daca luam mai mult, ca m-am "inhaitat" cu altii. Mi-a facut o ditamai lista cu toti care au luat note mai mari decat mine, cu notele copiilor colegilor ei si mi-a bagat-o in fata sa ma simt si mai ca naiba.Simt ca innebunesc, parca as fi comis o crima si ma tot cearta degeaba, ca ce a fost, a fost, nu mai pot schimba nota chiar daca imi pare rau.
Nu vreau sa ajung in halul asta, pedepsita si deja simt cum imi bubuie capul...cum pot sa o impac?

Răspuns Câştigător
| LifeIsHard a răspuns:

Buna Lexa! Uite un sfat: Invata din greu daca ai teme de vacanta fale si intreab-o pe mama ta nite chestii grele (pentru ca atunci cand vei pleca, a se va gandi :invata?!) spune-i ca iti pare rau ca ai incheiat media cu nota mica si incearca sa o faci sa inteleaga ca anul viitor vei lua note mari! pentru o vreme stai departe de prieteni tai si petrece mai mult timp cu mama ta si invata! sper ca te-am ajutat spor la teme! pupiki funda?

19 răspunsuri:
| Teodor_3913 a răspuns:

La anul invata mai bine, asa o impaci sigur. Degeaba incerci sa o impaci pentru ceva ce nu mai poate fi schimbat. happy

| Nousername a răspuns:

Roagate sa prinzi un liceu cat de cat normal.

| flowerpower12 a răspuns:

Promite-i ca o sa inveti mai bine din clasa a 9 a si cumpara-i un buchet de flori sau ceva si spune-i ca iti pare rau si tie pentru media pe acre o ai, dar nu mai poti sa timpul inapoisad

| bloodbaa a răspuns:

Dai o palma si explica-i ca nu ai putut mai mult si o sa incerci pe viitor sa iti construiesti viitorul asa cum trebuie... in locul tau nu as suporta cel mult faza cu lista. oricat de tinut in latz as fi. ii bagam lista in gura! si ii ziceam ii fata tot ce aveam pe suflet! Dar oricum asta e viata ta... incearca sa fi mai autoritara!
Bafta!

| Madaliinaaa a răspuns:

Spune`i ca nu conteaza liceul la care esti, ci facultatea pentrru ca asta e adevarul. Bafta happy

| bogdan0302 a răspuns:

Spune-i ca nu te mai intalnesti cu prieteni aia care..., si poate o impaci

| 9gag a răspuns:

Las-o sa se linisteasca si apoi o iei usor si ii spui ca iti pare si tie rau si ca nu mai ai ce face. Oricum chiar daca intri la un liceu slab te poti muta pana incepe noul an scolar la ce liceu dai tu. Si asa nici nu va fi nevoie sa dai diferente si alte prostii. Succes

| Ruxuletz a răspuns:

6,18? cu media asta la mine in oras s-a intrat la mecanica raised eyebrows

| maddog95 a răspuns:

Nu mai poti sa o inbunezi cu nnimic fiindca probabil ti se pare o maimuta urlatoare dar tu habar nu ai motivul.Biata femeie ii disperata fiindca realizeaza ca tu vei ajunge la un liceu de toata jena si ca tiai bulit viitorul.

| mistikk a răspuns:

Explica`i ca faptul este deja consumat nu mai poti schimba nota si nici trecutul oricum o sa-i treaca iar tu invata din greselile tale si ai mare grija pentru ca a liceu anturajul este si mai marewinking

| zzzzz a răspuns:

In primul rand, nu te mai stresa. Apoi, promite-i mamei tale ca vei invata mai bine la liceu, si astfel vei urma o facultate buna. Oricum, daca faci aceasta promisiune, tine-te de ea!

| Helenèa a răspuns:

Spune-i ca iti pare rau, ca esti constienta ca ai gresit, dar ca stie si ea potentialul tau, stie ca esti o fata inteligenta, si ca la liceu, te poti muta dupa un semestru un an. Si asigur-o ca nu o sa mai mergi in jos u notele, o sa fii constanta si poate la sf liceului o sa stii mia multe decat copilul lui cutareasca si cutareasca.

| alexandrucr a răspuns:

Daca esti proasta ce vrei sa-ti facem noi?

| DakotaRoyse a răspuns:

Asigur-o că în anii viitori o să înveţi mai bine ca să ai iar medii peste 9. Doar că asta vei reuşi doar în timp şi doar dacă te şi ţii de cuvânt.

| dasdas a răspuns:

Ce note au cei din "gasca" ta? tu trebuie sa inveti ca sa iei note mari...ma rog asta nu tine cont de intrebare...incearca sa inveti putin mai mult si spune ca daca te ameninta cu pedepsele nu rezolva nimic, spune-i ca trebuie sa fie calma si sa nu se enerveze pentru ca nu te va ajuta deloc>.>sper ca ti-am fost de ajutor!

| danyel410 a răspuns:

Mutate la tata daca nu iti place sigur te va iubii la fel de mult dupa parerea mea, daca nu fa-i ceva mamei tale ajut-o un cadou sa ii intre la inima, multa bafta!

| FollowTheLight a răspuns:

Incearca sa ii promiti ca la liceu vei lua note mai mari, si poate are si ea dreptate. Poate chiar ai intrat intr-un anturaj prost.Ar fi bine sa te pui pe invatat la liceu, si sa ii demonstrezi mamei tale ca poti mult mai mult.Acum tot ce poti sa faci e sa te inchizi in camera ta si sa astepti pana se mai linisteste.E normal sa reactioneze asa.Linisteste-te si tu si nu te mai consuma asa, ca o nota mica nu e sfarsitul lumii.Incearca sa te schimbi pe viitor.

| Dannalc a răspuns:

In loc sa te rogi sa te lasa maica-ta in pace, roaga-te sa nu ajungi la un liceeu de betivi.

| Consumptive explică:

Nu-i problema cu media, la cel mai bun liceu din oras este filologie 6.70 si ceva si am observat ca s-a facut o greseala si voi face contestatie... daca iese cum vreau am toata media 7 si ceva.
Mersi de raspunsuri!big grin