Acest site il accesez pentru ca vreau sa ajut! Si eu, la randul meu am fost ajutata, si apreciez ca au pierdut cateva minute pentru am raspunde mie la cate o intrebare! As vrea sa ii rasplatesc pe toti cu cate o fundita(din pacate nu se poate), dar pot alege doar persoana care mi-a fost cel mai de ajutor. Ii apreciez pe toti pentru efortul depus, si le multumesc din suflet pentru timpul acordat!
Daca tot se discuta pe tema asta cu funditele, m-am gandit sa nu mai acord nici o fundita pentru a nu crea conflicte.
Prefer sa imi fac prieteni pe acest site, decat sa dau un raspuns numai pentru un mic "premiu"!
Eu am cautat niste raspunsuri si slava domnului am gasit chiar si sfaturi si ajutor; in legatura cu funditele-ce sa fac cu ele, la ce-mi folosesc, daca-mi aduceau un beneficiu da, ma bucuram de ele in clasa intai cand imi punea invatatoarea pe caiet daca scriam frumos, acum pot sa primesc si o mie ca nu ma ajuta cu nimic, in rest stau ca mai aflu una alta, mai povestestim, etc
Eu stau din placere.Imi place acest site pentru ca pot sa ajut si pot sa fiu ajutata.
Am vazut si eu ca mai sunt unii cu interesul de a avea mai multe fundite. Ce daca ai mai multe sau mai putine?