| KisaTheCute a întrebat:

Imi ziceti si mie ceva legende mai scary de povestit prieteniloorr? :X:X:X

2 răspunsuri:
| BeatriceKnowles a răspuns:

Nu stiu. dar am vazut un documntar super-marfaaa! da nu mai stiu... cum se numea.laughing ceva cu "Black Hills" (padureea neagra) e super tare! e adevarat! adica e reall!smug sper ca te-am ajutat!

| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ a răspuns:

1.Bloody Mary
Sunt mai multe variante :
a) Era o fata numita Mary si care tatal ei era doctor.Intr-o zi ea s-a imbolnavit si statea nemiscata pe pat. Tatal ei a crezut ca e moarta si a ingropat-o in curtea casei. Dupa a infipt un bat, de bat a legat o sfoara si de sfoara un clopotel. Fata daca era vie sa traga de bat si sa sune clopotelul sa o scoata.Mai tarziu au vazut batul daramat si capacul sicriului aproape deschis.S-a uitat, Mary atunci era chiar moarta.Statea cu mainile intinse dar nu avea unghii.Erau lipite de sicriu :-s Legenda mai spune ca trebuie sa aprinzi 3 lumanari la 12 noaptea, fiind singur/a in casa si in baie in fata oglinzii cu lumina stinsa si sa strigi "Bloody Mary te detest!", "Bloody Mary vino la mine!" etc. Se spune ca spiritul te poate rani grav ca taierea fetei sau chiar sa te omoare happy

b)Era o fata Mary care era acuzata ca facea farmece.Si lumea din sat a hotarat sa o omoare cu cutite.Inainte sa moara i-a pus o oglinda in fata, obligata sa isi vada chipul plin de sange.De atunci Mary ( Bloody Mary ) umbla prin oglinzi si ii omoara pe cei ce indraznesc sa o cheme ( invoce )
MA ROG SUNT MAI MULTE VARIANTE

2.Camera dubioasa
Era odata un om ce i s-a blocat masina intr-o balta.Si a oprit la primul hotel intalnit.A cerut o camera. Atunci omul de la receptie a spus :
~Iti dau camera 12 dar sa nu te uiti in camera 13.
Omul, cum e curios [normal] s-a uitat pe vizor si a vazut doar ROSU.
Si s-a dus la receptie intreband ce este acolo.Si omul a raspuns fooooarte CALM :
~Acolo sta de ceva vreme o fata.Este o fata obisnuita numai ca are ochii rosii :-s

LA A-2-A POVESTE TREBUIE SA TE PRINZIwinking

Sunt mai multe legende cauta pe google "Top 3 legende care au bantuit lumea" si vei gasi acolo happy
AHOOY! big grin