| GeorgyPingu12 a întrebat:

Imi ziceti si mie va rog niste jocuri si cum se jaca de jucat afara? Ca ma plictis de moarte afara cand merg la tara. PLS!

Răspuns Câştigător
| Jango a răspuns:

Poti juca multe jocuri, prieteni sa ai. Volei peste un gard unul sta in curte si unu afara; joaca carti, se poate si afara : intinde un pres in curte si da-i drumul; plimbate cu bicicleta, mergi pe trasee pe care nu ai mai fost; dreseaza-ti catelul sau joaca-te cu el; nu mai spun jocurile clasice: flori fete si baieti, adevar sau provocare... in orice caz ii poti intreba si pe bunici sau pe adultii cu care esti la tara stiu ca va parea plictisitor dar nu stii niciodata ce se jucau parintii nostri cand erau mici poate te captiveaza cevawinking primesc fundita? big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

3 răspunsuri:
| Danny_8046 a răspuns:

Pai daca vrai sa te jocii cu fetele iclusiv si baieti puteti sa va jucati
1 vatia scunselea
2 baba oarba
3 adevar sau provocare
4 sticluta
5 cu fetele potii sa te jocii in elastic sau in coarda
6 lupul si culorile
7 in cartii de jucat
jocurile sunt prea copilarestii da stiu ca ma jucam in acestea cind eram mai mica! funita?

| LilyOfTheValley a răspuns:

Telefonul fara fir, leapsa, pititea.

| Deyutza4all a răspuns:

Salut! Ce-ai mancat aseara, Fantanica, Melcul, Patratel, Mamaliga, Flori Fete sau Baieti, Mimatul, Culorile, Inghetata. Capra noua, volei, daca suteti mai multi va puteti juk ratele si vanatori, tara tara rem ostasi, tarile,... va mai puteti juca coarda, elastic, fete fete. Puteti juca si om pe pamant e distractiv sau carti sau leapsa! Pititea, Alergatea pe culori, pe animale, filme etc.etc., Poti face un sotron si daca esti singura te poti preface ca mai e cineva cu tine. sper sa te ajute. funda?:X mersi