... mie nu mi place ploaia
eu stau departe de gradina botanica...ca veneam...
Imi place ploaia si te-as insoti in gradina botanica, insa mi-e teama ca pana la M. Ciuc, e drum lung si s-ar putea schimba conditiile meteorologice si atunci ce ne facem?
La noi nu este gradina botanica, ca te-as invita s-o cunosti, insa de plouat ploua si aici si nu este prea cald, iar eu nu am o zi prea buna, fiind bolnava.
Invitatia ta insa a fost ca o gura de aer proaspat, inmiresmat cu parfumul florilor din gradina botanica. Iti multumesc. Cred insa ca, nu vei duce lipsa de raspunsuri pozitive, de la "florile" din Bucuresti, care te simpatizeaza si bucuroase vor dori sa te intalneasca si sa te cunoasca personal. O zi buna si sa te distrezi pe cinste.
Din Prahova pana in Bucuresti fac cam o ora jumate:d deci gt ne vedem l 4... dar daca vii tu sa ma iei, ca in tren nu m incredere ( ca ai vz ca nu prea mai sta pe sine )si carnet n-am
In Constanta nu ploua inca. Si eu ador ploaia...imi place la nebunie sa stau in ploaie, dar fac vreo 3-4 ore de aici pana acolo...
Vrei sa te racoresti in ploaie? bine atunci ca a trecut o vara calduroasa dar vine frigul. conteaza ce vrei sa faci tu si fa ce vreo esti liber in lume.bye!
FionaFlower12 întreabă:
Debby2409 întreabă:
anonim_4396 întreabă: