| Barajag a întrebat:

In care afirmatie va regasiti?happy

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

Sunt mai multe :
"tot inainte... da nu tot k inainte..."
"Nu ma uit in urma, trecutul ramane trecut, de unde am plecat nu ma mai intorc, merg cu toata viteza inainte, unde am scuipat nu mai pup"
" chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme. tot as glumi! pentru ca stii. viata e grea si lumea e rea. Cum as putea sa rezist, daca nu m`as purta asa?"
"Rasul e ca stergatorul de parbriz : nu opreste ploaia dar iti permite sa iti vezi de drum"...si ar mai fi multe...de astea imi aduc aminte ...in fiecare zi.big grin

28 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Am decis sa ma las de toate drogurile puternice: nu vad de ce dragostea ar face o exceptie.

Ma imbrac numai in negru: tin doliu dupa omul care as fi putut fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Punctul G e la sfarsitul cuvantului shoppinG!

| AllenTJ a răspuns:

Pentru a înflori, o inima de artist are neaparat nevoie de caldura aprobarii si aprecierii si chiar de stralucirea admiratiei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika eu ma regasesc intr-o infirmatie, se pune? laughing

| elena a răspuns:

Cine se scoala de dimineata...sapa groapa altuia.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mai bine mori decat sa pierzi love struckMi se potriveste cel mai bine.Asta pentru ca nu ma poate opri nimeni daca mi-am pus ceva in caphee heeSunt foarte incapatanata si reusesc tot cea ce imi propunwinking

daniela
| daniela a răspuns:

Nu lasa pe maine ce poti face azi si calatorului ii sade bine cu drumul.

| Farcas a răspuns:

No risk, no fun!love struck

| inna a răspuns:

Si maine e o zii.

| Silvia a răspuns:

Decat sa plang ca s`a terminat, mai bine ma bucur ca s`a intamplat.happy big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este o afirmatie in care neaparat ma regasesc, dar imi place foarte mult: "La inceput, fiecare avea un orizont larg.Cu timpul, acest orizont a inceput sa se micsoreze. A devenit o linie, apoi un punct.Atunci a avut fiecare punctul lui de vedere. "

| mada. a răspuns:

Traieste'ti viata ca si cum maine ai muri!

| sorin a răspuns:

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Dmonik toate verbele din limba engleza primesc inG la sfarsit. Partea naspa e ca daca u're begginG barbatu' sa iti dea cc s'ar putea sa te trezesti cu un alt verb in inG. Atunci unde o sa stea punctul G? rolling on the floor
@mumoasa daca ai reusit in tot ce ti-ai propus inseamna ca nu ai trait destul.
@Desire daca as trai asa, ce datorii as avea la banca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Zbenguici: eu am gasit pe punctul G! Iar in legatura cu celalalt verb pe care l-as primi... applause
Daca ai sti ce jumatate am langa mine! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dmonik-sa nu-mi spui ca il ai pe Brad Pitt. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eu_o_mare_enigma: curios, curios? avand in vedere ca nu ma cunoaste nimeni, pot sa zic ca-l am si pe BP!

| vyol3ta a răspuns:

Ridica-te si mergi mai departe!winking &cine se scoala devreme casca toata ziua laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dmonik-dupa raspunsurile ce le-ai dat la adinabubulina, incep sa fiu din ce in ce mai curios. laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Când îţi vine cheful de lucru, aşează-te şi aşteaptă un pic.Vei vedea că o să îţi treacă."

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Dmonik jumatatea ta, fara suparare, nu reprezinta interes! Vezi ce fata buna sunt pe internet? Si referitor la celalalt verb pe care el mi l-ar adresa, fie ca incepe cu F sau S, i-as spune "Get right on!". Un orgasm il inlocuieste pe altul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a ajuta pe cineva să se corecteze sunt necesare curaj şi smerenie: curaj care vine din a dori binele celuilalt şi smerenie care ştie să nu condamne şi, la nevoie, "să încaseze"...

| spiritul a răspuns:

Eu, tu si Ovidiu

| piscot a răspuns:

Pai cam astea ar fi: "Cand credeam ca am ajuns la capat, cineva s a gandit sa mute capatul mai incolo" si "Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic in viata si daca am pierdut ceva a fost ce nu mi a trebuit"hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a ajuta pe cineva să se corecteze sunt necesare curaj şi smerenie: curaj pentru a dori binele celuilalt şi smerenie ca să nu condamni şi, la nevoie, "să încasezi"... Când condamn între mine şi... mine sau, mai rău, pe alţii, sunt un mândru. Le mulţumesc acelora care au avut curajul de a corecta orgoliul meu si m-au ajutat să-mi recunosc greşeala.

| emima a răspuns:

In multe afirmatyy!laughingiti spun una din ele?laughinghee hee

| emima a răspuns:

In multe afirmatyy!laughingiti spun una din ele?

| Cryssy a răspuns:

Fi fericit astazi, maine s-ar putea sa fie prea tarziu sa nu mai poti zambi nici macar pentru o clipa si iti va parea rau...
Viata e frumoasa cu bune si rele si merita traita, ca doar o viata avem.
Ranile sufletului se vindeca cu dragoste... iubeste si vei fi iubit...si iarta sa fii fericit!
Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat, si atunci vei sti ce inseamna fericirea!
Fericirea o atingi doar odata in viata, dar merita sa lupti pentru ea o viata intreaga!
Ca sa fii fericit trebuie sa pretuiesti ceea ce ai, inainte de a pierde acel lucru!

Întrebări similare