Seara, fiindca am energie, gandesc limpede si sunt la maximul potentialului meu.
Seara ma simt cel mai bine, este liniste si admir stelele si luna. Ma simt impacat si meditez.
Seara
Pentru ca dimineata e plictisitoare Dupa amiaza liceu...Asa ca seara e cel mai bineIes si eu pe afara sau stau pe net
Seara. Dimineata e nasol rau ca ma trezesc la 7 jumate si trebuie` sa merg la scoala, dupa-amiaza sunt obosita dupa scoala, deci seara cam de pe la 7 e minunat.Atunci ma simt eu cel mai bine.
Dupa-amaiaza, intre 3-5, ajung in sfarsit acasa. Dupa o lungaaa zi de 7 ore de scoala.
Seara ( intre orele 22 si 1) este partea din zi in care ma relazex. Atunci fac doar ce imi place : ma uit la un film sau la meciuri, ies prin oras, ascult muzica.
Cand sunt cu ai mei in preajma, ma sint bine indiferent de ora.Ma bucur de fiecare clipa alaturi de ei.
Seara e cel mai bine ma relazex pe canapea cu telecomanda in mana sau la net super...
Dimineata, atunci am energie si chef de viata, odata cu trecerea orelor dispar ambele
Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:
Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă: