| AvalohAlyn a întrebat:

In care parte a zilei va simtiti cel mai bine? Si de ce?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Seara, fiindca am energie, gandesc limpede si sunt la maximul potentialului meu.

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Seara ma simt cel mai bine, este liniste si admir stelele si luna. Ma simt impacat si meditez.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Searalove struck
Pentru ca dimineata e plictisitoare chatterbox Dupa amiaza liceu...Asa ca seara e cel mai binelove struckIes si eu pe afara sau stau pe netbig grin

| fluturas a răspuns:

Seara sau noaptea asa dupa 21winking laughing

| Silvia a răspuns:

Seara. Dimineata e nasol rau ca ma trezesc la 7 jumate si trebuie` sa merg la scoala, dupa-amiaza sunt obosita dupa scoala, deci seara cam de pe la 7 e minunat.Atunci ma simt eu cel mai binehee hee.

cami
| cami a răspuns:

Dupa-amaiaza, intre 3-5, ajung in sfarsit acasa. Dupa o lungaaa zi de 7 ore de scoala.

| Barajag a răspuns:

Dimineata, atunci am chef de munk si cand ma intorc seara am un chef de dormitlaughing

| albastrel a răspuns:

Seara. pentru ca adorm in bratele prietenului meu big grin

| georgiana a răspuns:

Seara cand ma pun in pat si ma uit la tv...sau stau pe net.

| Klara a răspuns:

Pe tot parcursul zileihappy

| M.madallina a răspuns:

Dimineata ma simt cel mai bine, pot sa dorm pana la cat vreau

| I.Love.Football a răspuns:

Seara ( intre orele 22 si 1) este partea din zi in care ma relazex. Atunci fac doar ce imi place : ma uit la un film sau la meciuri, ies prin oras, ascult muzica.

| adinaciosescu a răspuns:

Cand sunt cu ai mei in preajma, ma sint bine indiferent de ora.Ma bucur de fiecare clipa alaturi de ei.

| oana23madrid a răspuns:

Seara e cel mai bine ma relazex pe canapea cu telecomanda in mana sau la net super...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seara...asa ca am eu un ritual al meu, ma uit la ''fara sani nu exista paradis'', pe urma la ''povestiri de noapte'', pe urma citesc Cancanu si Libertatealaughing in timp ce beau un ceai...si pe urma ma culc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seara pentru ca stau intinsa pe pat si citesc in timp ce beau cioco calda.scap de teme, sunt linistita

| cristian2828 a răspuns:

Dimineata, atunci am energie si chef de viata, odata cu trecerea orelor dispar ambele