August - cam pe la mijlocul lunii pana spre final.
pe atunci apa e calda mai tot timpul, chiar si dimineata.
in iulie te cam prajesti, iar apa nu e atat de placuta - daca intentionezi si sa te balacesti + multa lume vine in iulie si e aglomeratie foarte mare. in august e cel mai bine :
apa mai calda, aglomeratie mai putina + mai putina prajeala fata de iulie.
Eu tot timpul am mers la mare in august. Doar anul trecut am mai mers impreuna cu o familie si ei voiau neaparat prin 20 iulie sau asa ceva sa mearga. Cea mai mare prostie ever! Dimineata apa era mai rece, m-am ars la piele chiar daca am folosit protectie termina si nu aveam loc nicaieri - teraje, plaja - you name it! - erau aglomerate! x(
Depinde de preferintele fiecaruia, pe mine daca ma intrebi ti-as raspunde ca in luna Decembrie, atunci marea are un aer foarte fresh si e super placut sa te plimbi pe faleza in ciuda curentilor puternici.
Dar daca vrei sa mergi pentru a face o baie recomand Iulie sau inceputul lunii Septembrie. Atunci este mult mai liber si linistit. Evit intotdeauna aglomeratia din luna August.
August, pentru ca atunci e cel mai putin probabil sa ploua. Cel putin eu am mers aproape numai in august si nu am avut nicioadata parte de ploaie sau de vreme urâtă.
Toate iti ofera ceva cu totul spectaculos. Aici conteaza preferintele tale. Ma refer strict la anotimpul preferat.
Davyduchiha2001 întreabă: