| alexx102428 a întrebat:

In ce luma din an e cel mai fain sa mergi la Marea Neagra?

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

August - cam pe la mijlocul lunii pana spre final.
pe atunci apa e calda mai tot timpul, chiar si dimineata.
in iulie te cam prajesti, iar apa nu e atat de placuta - daca intentionezi si sa te balacesti + multa lume vine in iulie si e aglomeratie foarte mare. in august e cel mai bine :
apa mai calda, aglomeratie mai putina + mai putina prajeala fata de iulie.
Eu tot timpul am mers la mare in august. Doar anul trecut am mai mers impreuna cu o familie si ei voiau neaparat prin 20 iulie sau asa ceva sa mearga. Cea mai mare prostie ever! Dimineata apa era mai rece, m-am ars la piele chiar daca am folosit protectie termina si nu aveam loc nicaieri - teraje, plaja - you name it! - erau aglomerate! x(

| Anonima6789777 a răspuns:

Depinde de preferintele fiecaruia, pe mine daca ma intrebi ti-as raspunde ca in luna Decembrie, atunci marea are un aer foarte fresh si e super placut sa te plimbi pe faleza in ciuda curentilor puternici.
Dar daca vrei sa mergi pentru a face o baie recomand Iulie sau inceputul lunii Septembrie. Atunci este mult mai liber si linistit. Evit intotdeauna aglomeratia din luna August.

| AleexisViol3t a răspuns:

August, pentru ca atunci e cel mai putin probabil sa ploua. Cel putin eu am mers aproape numai in august si nu am avut nicioadata parte de ploaie sau de vreme urâtă.

| manuemanoil a răspuns:

Toate iti ofera ceva cu totul spectaculos. Aici conteaza preferintele tale. Ma refer strict la anotimpul preferat.

Întrebări similare