In 95% din orasele din Romania exista scoli profesionale.Dar cu locurile de munca este foarte greu.Inainte aveai loc de munca la terminarea unei sc.profesionale.Mai bine fa liceul si termina o facultate.Ai mai multe sanse.
Eu cred ca in toate orasele sunt scoli profesionale.
http://www.infocompanies.com/firme/companiiromaniadetalii.php-c=j.c.34.html (nu stiu cat este de actualizat site-ul).
Am uitat sa specific ca nu se merita sa faci scoala profesionala. Dupa aceea vei fi nevoita sa faci si liceul daca vrei sa mergi mai departe. Si iti spun ca vei dori -si iti va fi mai greu.
De aceea, te sfatuiesc ca sa depui putin efort si sa dai la liceu, chiar daca vei avea de luptat mai mult la bac.
Fara liceu nu poti merge mai departe. Mergi la liceu, chiar daca nu vei lua examenul din prima! Liceul este ca si o usa deschisa. Nu ti-o inchide mergand la scoala profesionala.
"Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, si El te va sprijini."(Psalm.55:22)
Mihai Eminescu este în literatura română poetul nepereche a cărui operă învinge timpul, după cum afirmă George Călinescu. El este cel mai mare poet naţional, care exprimă cel mai bine şi cel mai complet spiritualitatea românească.