| Alina_7937 a întrebat:

In curand vine ziua mea si sincer, m-am cam saturat de petrecerile unde este doar muzica pusa de pe youtube si fiecare schimba melodia din 5 in 5 minute, unde nimeni nu danseaza (nu o sa ma apuc sa dansez numai eu si nici nu vreau sa fortez pe cineva) si unde ne jucam adevar si provocare, sticluta cu otrava sau chestii de genul acesta. Sa inchiriez un club sau o cabana... as vrea eulaughing sa mergem la pizza mi se pare aiureathinking Ce as putea sa fac?

3 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Eu zic sa cumparati furadan si sa organizati o sinucidere in masa. Macar mai trece plictiseala.

| Oxanna a răspuns:

Ai putea sa iti ti ziua acasa, si sa faci o petrecer cu o anumita tema, unde sa fie toti imbracati ca niste... ce vrei tuhappy daca ai posibilitati financiare mai largi, atunci inchiriaza o pizzerie, sau un club de ala pentru copii(daca esti micuta) daca nu, mergeti la o piscina acoperita, sau la un salon de SPA, si fa tu cinstewinking LA MULTI ANI!

| stillhartu a răspuns:

Poi daca vrei sa inchiriezi un local sau o cabana...inchiriaza! Dar ceva intuitie imi spune ca ai in jur de 13-15 ani asa ca e mai greu de convins parintii. Imi pare rau, dar cred ca nu ai prea multe variante. Astepta inca vreo 2 ani si atunci iti vei inchiria un local.
Pana atunci, multumeste-te ca vei avea o petrecere cat de mica. In legatura cu schimbatul piesei... da, e extrem de enerant lucrul acesta. Poti sa iti anunti prietenii de la bun inceput sa nu procedeze asa. La Multi Ani!