Pai este foarte misto, eu am mai fost Locul nu ti-l alegi tu ci scrie pe bilet dar daca mai sunt persoane care s-ar putea sa te lase pe tine la geam. La inceput cand decolezi va trebui sa prinda viteza ca sa decoleze, deci sa nu iti fie frica! si ti-as sugera iti incarci telefonul ca sa poti sta pe el daca ai cursa lunga... cat timp esti in aer nu simti mai nimic adica gen ai impresia ca stai normal si ca nu te misti! Mie imi place sa merg cu avionul adica nu mi-e frica Zbor placut!
Mulțumesc! Dar dacă faci rezervare online să știi că ți-l poți alege.
Mie imi e frica, asa ca nu sunt foarte incantata. Desi zbor de 4-5 ori pe an (dus si intors). Nu conteaza deloc ce locuri iti alegi. Cele mai confortabile sunt cele pe aripa, dar de obicei acelea sunt rezervate. In rest, nu exista nici un fel de avantaj sau dezavantaj, indiferent unde stai
Nu am frica de inaltime, dar sunt control-freak, adica nu imi place sa nu am pic de control asupra sigurantei mele.
Si da, este o experienta minunata. NU unica, fiindca daca iti plac calatoriile vei zbura mult, mai ales ca acum zborul poate fi foarte ieftin. Si eu imi inving frica tocmai fiindca imi place mult sa calatoresc si nu vreau sa las teama sa imi limiteze alegerile.
Cel mai confortabil sa stii ca e locul de la culoar. Ideal ala de la iesirea de urgenta de langa aripa... unde e spatiu mult la picioare
Locul nu ti-l alegi, iti scrie pe bilet locul pe care il ai, pentru ca se dau in asa fel ca avionul sa poata decola.
Asta pentru ca probabil ai zburat cu low cost. Companiile de linie te lasa sa iti alegi ce. locuri vrei cand faci chek in ul online.
Așa este!
Adapai matusimea a murit cu un avion care s-a prăbușit. Fieti mila Doamne de el
Eu am avut un unchi care a murit lovit de traznet in timp ce mergea pe sosea. Stiam pe cineva care a murit cand i-a cazut in cap un ghiveci de flori lasat de o gospodina pe pervazul geamului. Si multe persoane mor in pat acasa. Pana la urma toti murim, important este sa nu lasam teama de moarte sa ne impiedice sa traim.