| Buterflyy a întrebat:

In iulie o sa ma duc in tabara cu colegii si nu prea sunt foarte buna cu ei adica ma dau putin laoparte. ce sa fac? ca sa pic bine in ochii colegilor oare trebuie sa arat bine adica eu sunt putin cam saraca fata de ceilalti si trebuie sa arat bine cu imbracaminte si chestii d'astea sa vorbesc mai mult cu ei? va rog ajutati.ma
o sa dau fundabig grin la cel; mai bun raspunsbig grin

Răspuns Câştigător
| Ziiziii a răspuns:

Buna...Si eu sunt putin saraca,si mai data laoparte, dar nu trebuie sa arati bine, doar trebuie sa mai intri tu in vorba cu ei.Asa am fost si eu.Dar acum ma inteleg bine cu toti/toate colegele mele. Daca ma bag in vorba cu ele.Fa tu primul pas.Succes.Funda? plsssss kiss

6 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Nu conteaza faptul ca esti mai saraca! Nu banii face pe om, ci omul face bani!laughing In primul rand ar trebui sa le arati ca esti diferita de alte fete, asta te scoate in evidenta! Trebuie sa le arati ca esti mai buna decat cred ei! Fiecare om e special in felul lui.In al doilea rand trebuie sa arati incredere, bunatate si blandete in tot ce face, asta arata ca esti stapana pe tine si oricine va invidia pe cineva care vede ca se descurca si vor vedea in tine un adevarat model de urmat, lasand deoparte situatia financiara! Sufletul omului e cel mai important, nu cati bani are! Sper ca de acum sa ai mai multa incredere in tine! Fundaa.

| Anduuu a răspuns:

Sincer,eu nici nu i-as baga in seama! te duci in tabara frumos, cu hainele pe care le ai si incerci sa le combini sa iasa ceva cat mai misto, parul ti-l prinzi mereu altfel si incerci sa faci pe singuratica...mergi mereu cu mainile in buzunarele de la spate si cu castile in urechi * Asa am mers si eu la mare anul trecut si nici unu nu ma baga in seama si chiar isi bateau joc de mine si eu de ce s a le vorbesc?
de atunci mergeam cu ei. faceam poze, vorbeam acasa cu ai mei pana a venit momentul ca baiatul care radea de mine sa fie prietenul meu cel mai bun!

| Anduuu a răspuns:

Si in fiecre tabara unde vad pe unu marginalizat eu sunt prima care sta cu el pentru ca nu e frumos! de ce sa te faci de ras? ei vor crede ca esti innebunita dupa compania lor si te vor barfi si se vor lega de tot ce ai si ce nu ai! asa lasa-i pe ei sa se apropie de tine si saracia nu e un motiv sa isi bata altii joc de tine! ca sa pici bine in ochii lor? da ce le-ai facut? cine sunt ei? hmmmm! fii calma si bucura-te de tabara! mult succes si sa te distrezihappyhappyhappywinkingwinking

| FreddieMercury a răspuns:

Nu iti mai fie rusine de ei. Daca ce spui e adevarat, colegii tai sunt niste bulangii. Sa se uite la cum esti imbracata? I-as scuipa in ochi.

Ignora-i si considera-i prosti, pentru ca asta sunt.

| dancec a răspuns:

Nu fii rusinoasa gaseste ceva comun si ce daca nai atat de multe haine

| dancec a răspuns:

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce daca nai atat de multe haine ca alti? bagate si tu in discuti care le plac lor