| dansatoareaDG a întrebat:

In iultimù timp visez numai vise ciudate, tampite, erotice pur si simplu nu stiu ce se petrece. daca ati trecut prin asa ceva ziceti-mi sh mie ce se intampla.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Te-a presat prietenul ala sa faceti treburi si acum te tot gandesti la lucrul asta. Poate ti-o mai pus si oarece in suc.hee hee
Nu, glumesc, sper ca nu o facut asa ceva... straight face
Este o perioada normala, cand incepi sa vezi altfel pe cei de sex opus, si atunci ai si vise ciudate. Gaseste-ti alte ocupatii, care sa-ti ocupe timpul, si atunci nu vei mai fi afectata de asemenea vise.

| TeodoraMaria98 a răspuns:

Multura li se intampla asta dar chiar inainte sa te pui in pat mediteaza 5-10 minute.Iar cand te bagi sub patura gandeste-te doar la lucruri frumoase. Fundaapuppy dog eyes

| Alyra a răspuns:

Ce se întâmplă? Păi...nimic; probabil eşti adolescentă. La vârsta asta toate fetele se gândesc să-şi facă un iubit şi sunt atât de nerăbdătoa- re să aibă o relaţie, încât ajung să îşi facă una imaginară. Nu eşti tu de vină, subconştientul tău este. Mai e o variantă: dacă persoană pe care o visezi există şi în viaţa reală este posibil să fi îndrăgostită de ace persoană. love struck
PaPa! wave

| PerfectAngel a răspuns:

Erotice? Doamne...roaga-te si tu seara la D-zeu sa iti dea somn linistit si sa te fereasca de aceste vise. Mie mi s-a intamplat sa imi vorbeasca diavolul cu chipul si cu vocea unei persoane iubite care a murit.si in ea am incredere orice-ar fi, cum zice ea ecel mai bine! ma rog...si imi vorbea diavolul de m-a facut sa vreau sa mor. Deci roaga-te la D-zeu si nu te gandii seara inainte sa te culci la asa ceva, gandeste-te la ceva frumos.

| blackcat99 a răspuns:

E ceva normal, treci printr-o perioada mai dificila, stresanta, probabil esti obosita, iar creierul produce aceste vise ciudate. incearca sa te linistesti, sa te odihnesti de ajuns si sa te relaxezi, te pup kiss, fundita?batting eyelashes

| SonGoku1 a răspuns:

Subconstientul face ce vezi tu ziua sau tiai dori sa faci nu te mai uita la filme cu ******

| Aოтuu a răspuns:

Pai stai, dintr-un vis crezi că ti se poate întampla ceva rău sau? Încearcă dictionare de vise, gasesti pe net.

| BillyX a răspuns:

Fa dragoste, sex, amor cum vrei tu. subcontientul tau cere activitate

| Beatriceeee a răspuns:

Nu te ingrijora, este un lucru normal si mie mi se intampla.cine stie poate ai vazut un film cu nu stiu ce scene erotice sau iti place mult de un baiat si subconstientul tau isi face datorialaughing

| bobo_1770 a răspuns:

Da cred ca te-ai uitat prea mult la filme XXX sau ti se vorbeste mereu de asta...