| Dnnx a întrebat:

In lady popular eu st nivel 5 si am un scop: "castiga cel putin 30 de 'duel' sau 'duelul mode'? nu inteleg laughing si ma scrie: "Trebuie să te duci la meniul Jocuri.Este bine să vizitezi Ajutorul şi să citeşti cum se joacă mini jocurile până să răspunzi la provocări sau să provoci jucătorii." helppp funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Blackwoman27 a răspuns:

Te ajut eu, trebuie sa provoci domnisoare de nivel 5 la duelul de moda, este jocul si la jocuri in scop spune ca poti exersa pana reusesti sa faci foarte multe puncte sau poti sa provocari luptele somniaorei cu o alta domnisoara ca sa castigi tu trebuie sa ai astfel fata de alta domnisoara:foamea, setea trebuie sa fie 0, energia, igiena trebuie sa fie 100 fericirea 200, se mai i-a in considerare iq-ul, schimbare farduri si coafura adica de cate ori ai schimbay coafura si machiajul si se mai ia si calificarea slujbei ca de ex bucatar este slujba 1 iar cea de stilist 2 si asa mai departe. Daca domnisoara ta are aceleasi schimbari de coafura, machiaj, puncte si toate celelalte este egalitate.
Pa.pa

3 răspunsuri:
| GaBBiii a răspuns:

Iti zic mai pe scurt sa intelegi:
Trebuie sa provoci niste fete[domnisoare]. Provocarea trebuie sa fie cu Luptele Domnisoarei sau Duelul de Moda.Acele provocari trebuie sa fie castigate.
Dupa ce castigi 30 de provocari scopul ti se va completa.
Pa, pa

Craciun Fericit alaturi de cei dragi~!

| Dnnx explică:

Hey pai tot nu inteleg cum sa castig 30 de duel sau duelul modei dolari sau provocari?

| AnaEindragostita a răspuns:

Trebuie sa castigi 30 duele