Lasa si tu acum, si cei mai mititei au nevoie de ajutorul nostru
Site-ul nu are "limita de varsta"
Toti sunt bine veniti
Nici pe mine nu ma incanta sa vad greseli repetate de gramatica, dar asta nu ma impiedica sa raspund la o intrebare... daca stiu
Mai faci si greseli neintentionate, tastezi repede si.se mai intampla
@bunny: nu e vorba de greşeli neintenţionate datorate grabei sau a tastării greşite dar sunt întrebări în care nu reuşeşti să găseşti o logică. Nu vreau să cred că un copil de şcoală primară nu poate să pună o întrebare concretă.
Daca scrii normal fara prescurtari scrisul e mult mai mult si uneori oamenii evita s aciteasca atat
Ma indoiesc ca cineva de pe aici nu intelege limba romana. In schimb " sp k ma ti uimit"... trebuie sa pierzi ceva timp sa te dumiresti, nu?
@andreea03: şi problema prescurtărilor e una foarte dificilă pentru că sunt foarte mulţi care folosesc nişte prescurtări pe care cu greu le poate întelege oricine. Sunt prescurtări standard care sunt uşor de înţeles de oricine da', cum spune şi littlesunshine, ce pot înţelege eu din "ma ti uimit."?!?!?!? "sa sp ca au ceva tem". Ce prescurtări sunt astea sau pentru ce îmi trebuie 4 semne de exclamare şi întrebare?
"Si cine e " MOny Colomb"?!" Cine stie cunoaste. Noroc ca am memorie vizuala si fac algoritme-n gand, in cautarea formei corecte a abrevierii in contextul si ala ghicit in prealabil. Ce sa-i faci?! Ne adaptam conditiilor.
Realitatea este, ca cine vrea sa scrie corect romaneste o si face.
Cu scuzele de rigoare eu nici nu citesc un text foarte lung si cu prescurtari - gen PC- dar sa-mi mai pierd si timpul sa raspund, este prea mult.
Cred ca texte de genul asta sunt puse aici doar ca sa ne tina noua neuronii in priza. Pai, iti trebuie ceva putere de concentrare ca sa pricepi ceva. Sincer, de cand sunt pe site, mi s-a intamplat de cateva ori chiar sa nu inteleg intrebarea... daca o fi fost vreuna.
Pentru IqStorm: Da...sunt si copii de clasa a VIII-a care nu sunt in stare sa puna o intrebare, si nu ma refer la corectitudinea limbii, ci la faptul ca nu poti intelege ce anume vor sa afle. Iti spun din experienta.