| maryelena a întrebat:

In momentul in care scriu o intrebare pe TPU de ce mi se subliniaza unele cuvinte cu rosu? asa este si la voi?

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da asa e si la minewinking Dar oricum nu conteazahappy Nu vor aparea cu liniutele aleawinking

| waXonwaXoff a răspuns:

Asa este si cand scrii in word, nu stiu de ce, astept si eu o lamurire.

| Anto97 a răspuns:

Daca aveti google chrome: dati click dreapta in casuta unde scrieti raspunsul, apoi click "verificator ortografic", si debifati unde scrie "verificati ortografic textul din acest camp"...

| mariobros a răspuns:

Asa mi se intampla si mie, dar de cand am Google Chrome, nu stiu daca este vreo legatura, dar asa am remarcat eu.
Sebynho, am incercat sa scriu si cu diacritice si acelasi lucru se intampla, nici o schimbare.

| mariobros a răspuns:

Anto97, ai dreptate, s-a rezolvat. Merci!

| Sebby_6032 a răspuns:

Asta din cauza gramaticii. Ia incearca sa scrii cuvintele cu caciulite la "a", etc sa vezi ca nu ti se mai subliniaza cuvintelewinking

| illusion a răspuns:

Da, la mine cel putin asa este happy dar nu are nici o importantawinking nu vor aparea cuvintele subliniate dupa ce intrebarea este aprobata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvintele nu sunt scrise corect. Ori le lipsește o căciulită, ori o cratima. Da click dreapta pe ele și alege cuvântul corect și asa nu vei mai posta întrebări cu greșeli de ortografie.