| funnymantm a întrebat:

In Sfarsit am reusit sa fac un post TV online. imi doream de mult. deci. astazi e prima zi, am stat o groaza sa il fac sa mearga cum trebuie. e program limitat dar va astept la primul episod din Heroes (f fain serial) la ora 19:30 si dupa la 20:30 filmul Year One cu Jack Black. daca intrati acum vedeti treilere la filmele care vor fi. intrati aici daca doriti. va astept http://www.livestream.com/surrealtv4u

24 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu...ca mosnegii, asa...vin si eu cu o propunere. M*A*S*H*.
Daca-l bagi pe asta, ti-ai castigat un telespectator super-fidel.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Felicitari, esti tare, cred ca ai muncit mult dar acum ai satisfactia muncii implinite!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Wow....super tare...bravo!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Va merge foarte bine si NU se va bloca serverul laughing

| oz a răspuns:

House heroes dexter supernatural... le vad hd...de ce m-as chinui sa le vad acolo?

| oz a răspuns:

Eu iti urez bafta...nu e de mine...
dar este foarte bun pentru cei care au un timp limitat, cei care nu prea se pricep "in ale filmelor" si cei care vor sa mai si vorbeasca(am vazut un chat acolo)

| oz a răspuns:

Daca vrei...iti recomand niscaiva seriale...
OZ (inchisoare federala cum era pe pro tv) - serial bun despre penitenciarul Oswald...si despre "viata" detinutilor.
Prison Break, miniseria Band of Brothers, The wire...

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Felicitariiiii! e super! iti urez succes in continuare ...si sa meargawinking

| funnymantm explică:

O sa bag si House MD si supernatural. orice film daca doriti sa fie difuzat imi spuneti miewinking

| funnymantm explică:

Mersi. te astept big grin am emotii. ori va merge f prost si nu va fi nimeni, ori va merge f bine si se va bloca serverul laughing

| funnymantm explică:

OZ, aceeasi intrebare mi-am spus si eu, dar eu personal decat sa downlodez si sa ma uit asa parca isi pierde farmecul. aia aici gata facut. Mai mult e ideea ca mai multe persoane se uita impreuna la un film. da o senzatie faina.

| funnymantm explică:

Dudu, corect. mersi laughing n-am observat

| funnymantm explică:

Hai ca notez ce doriti. dati-mi va rog un Add si facem niste programe impreuna.winking FunnymanTM e ID-ul meu.

| funnymantm explică:

Chiar ca, sunt niste seriale geniale, mai ales Prison Break. am fost orbit de "ce e la moda" laughing ce jalnic tongue. o sa vad ce pot face. mersi pentru sugestie

| dudu_4306 a răspuns:

Imi place. O mica sugestie : ai scris documenterys in loc de documentaries.

| Jupiter a răspuns:

Nice.

| cîrne a răspuns:

Felicitari! super ideea, bla bla bla, dar iti cam faci reclama acum, nu?

| Nikoleta1997 a răspuns:

Daca ai putea sa pui si filmul Farnmece. E despre 3 vrajitoare numite cele 3 vrajite. Ele sunt Prue, Piper si Phoebe. Ele sunt de asemenea si surori. Cand Prue este atacata de un demon si moare cele 2 surori ramase descopera ca mai au o sora de care nu au stiut niciodata astfel cele 3 vrajite revin. Pe cea de a treia sora o chema Paige! Impreuna ele reusesc sa omoare demoni si sa o ajute pe Piper in relatia sa cu Leo, un inger cu care Piper s-a maritat!
Eu am facut acum in rezumat dar ele sunt multe seriale pe care nu me-am vazut. Pana la sfarsitul rezumatului meu sunt aproximativ 200 seriale!big grinFilmul e foarte interesant si merita privit! Pentru cei care locuies in Republica Moldova ei il pot privi de Luni pana Vineri la CTC!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau tom&jerrybatting eyelashes ei? si pisoiul Yeakhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E tare mah da baga si subtitrare la filme oricum bvwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrati pe grgmultimedia.webs.com avem:jocuri, poze, filme si chat.
Larevedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte Fain... Esti cel mai tare.adauga si tu id'ul de messenger vrobertandrei@yahoo.com. te rog sa vbwinking

| liviu09 a răspuns:

Ma chinui si eu sa fac un post tv online dar nu imi reuseste.imi dai ceva sfaturi?

| Romeo_1014 a răspuns:

Cum imi fac si eu un pot tv on!? pls! big grin