Eu...ca mosnegii, asa...vin si eu cu o propunere. M*A*S*H*.
Daca-l bagi pe asta, ti-ai castigat un telespectator super-fidel.
Felicitari, esti tare, cred ca ai muncit mult dar acum ai satisfactia muncii implinite!
Eu iti urez bafta...nu e de mine...
dar este foarte bun pentru cei care au un timp limitat, cei care nu prea se pricep "in ale filmelor" si cei care vor sa mai si vorbeasca(am vazut un chat acolo)
Daca vrei...iti recomand niscaiva seriale...
OZ (inchisoare federala cum era pe pro tv) - serial bun despre penitenciarul Oswald...si despre "viata" detinutilor.
Prison Break, miniseria Band of Brothers, The wire...
Felicitariiiii! e super! iti urez succes in continuare ...si sa mearga
O sa bag si House MD si supernatural. orice film daca doriti sa fie difuzat imi spuneti mie
Mersi. te astept am emotii. ori va merge f prost si nu va fi nimeni, ori va merge f bine si se va bloca serverul
OZ, aceeasi intrebare mi-am spus si eu, dar eu personal decat sa downlodez si sa ma uit asa parca isi pierde farmecul. aia aici gata facut. Mai mult e ideea ca mai multe persoane se uita impreuna la un film. da o senzatie faina.
Hai ca notez ce doriti. dati-mi va rog un Add si facem niste programe impreuna. FunnymanTM e ID-ul meu.
Chiar ca, sunt niste seriale geniale, mai ales Prison Break. am fost orbit de "ce e la moda" ce jalnic . o sa vad ce pot face. mersi pentru sugestie
Daca ai putea sa pui si filmul Farnmece. E despre 3 vrajitoare numite cele 3 vrajite. Ele sunt Prue, Piper si Phoebe. Ele sunt de asemenea si surori. Cand Prue este atacata de un demon si moare cele 2 surori ramase descopera ca mai au o sora de care nu au stiut niciodata astfel cele 3 vrajite revin. Pe cea de a treia sora o chema Paige! Impreuna ele reusesc sa omoare demoni si sa o ajute pe Piper in relatia sa cu Leo, un inger cu care Piper s-a maritat!
Eu am facut acum in rezumat dar ele sunt multe seriale pe care nu me-am vazut. Pana la sfarsitul rezumatului meu sunt aproximativ 200 seriale!Filmul e foarte interesant si merita privit! Pentru cei care locuies in Republica Moldova ei il pot privi de Luni pana Vineri la CTC!
Ma chinui si eu sa fac un post tv online dar nu imi reuseste.imi dai ceva sfaturi?
funnymantm întreabă: