Sa te odihnesti, sau sa te duci la un film cu prietenii, un teatru, chiar si shoping, dar eu sunt de parere ca sa lenevesti in pat cu telecomanda in mana. E cel mai bun rasfat.
Ce nu poti face in timpul liber. Timp liber de as avea ca stiu cu ce sa-l umplu. Poti merge la un film, un teatru, poti citi o carte, poti vedea un film pe dvd, poti incerca ceva culinar, poti merge in parc, poti admira natura, poti vedea un muzeu, o expozitie de arta, poti incerca bricolaj, poti invata sa cinti la un instrument, poti scrie poezii, proza, poti picta, poti admira natura, poti merge la pescuit, poti practica un sport, poti sa meditezi, poti sa-ti faci planuri de viitor, vizita un prieten, o ruda, un bolnav, poti face acte de caritate, poti... dar ce nu poti face, timp liber sa ai.
Sa citesti, sa te uiti la filme, sa mergi in oras, sa faci sport... ceva ce iti place
Sunt atat de multe...incat nici nu stiu cu care sa incep.ai putea sa iesi cu prietenii in parc, la un suc, in club.ai putea sa iei lectii de DANS, de canto, de pictura, ai putea sa desenezi sa citesti.sa-ti infiintezi o trupa de dans.de cantat ai putea sa te apuci de colectionat POSTERE, timbre, mondede...etc
In timpul liber...citeste sau...deseneaza...odihneste-te...bucura-te de o plimbare in parc...rasfata-te cu ce mancaruri vrei si ai timp sa le pregatesti.ca deh.esti in timpul liber.
Sa ies cu prieteni si prietenele, sa citesc o carte buna, sa ma odihnesc sa stau pe mess etc
Sa profiti pentru a te odihni, dar nu prea mult, sa faci sport, sa gatesti, daca iti place.
E frumos, mai ales daca iti reuseste si apoi invitati prietenii sau pe cine ai posibilitatea si incingeti un remi, o carte...sau jocuri mai vechi:fazan, spanzuratoare, avioane, tari orase munti ape
Ce frumos era cand eram copiii! Sunt multe lucruri care se pot face, depinde de persoana si de hobby-uri. te-am pupat