| djcioko a întrebat:

IN TIMPUL LIBER TU CE FACI? CE ALEGI?
CLUBURI, DISCO, TERASE, CUMPARATURI, CINEMA sau, PARC, MUNTE, SPORT, LA PRIETENI ACASA,

Răspuns Câştigător
| cotzobel a răspuns:

aleg o teresa la un suc(cand e cald), shopping(cand am bani), cinema(daca am cu cine sa meg) si plimbarile in aer liber...las masina in parcare si mergem pe munte, la un gratar, la un voley sau chiar si fotbalbig grin...in compania prietenilor si familiei ma simt cel mai binehappy.

14 răspunsuri:
| borsec a răspuns:

Terase, cumparaturi, munte, mare.

| Krina a răspuns:

Asta cand chiar am timp liberhee hee
De toate, in afara de cinema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Terase, cluburi si mult sport...

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Timp liber? Ce este timpul liber? Eu una mi-as dori ca ziua sa aiba 48 de ore ca sa le pot face pe toate...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Aleg cluburi, disco, terase, cumparaturi, parc, sport si prieteni.happylove struck

| baba a răspuns:

Mă plimb cu bicicleta şi organizez nişte acţiuni non-profit lipsite de orice logică: spre exemplu duminica viitoare un grup mare de oameni dansează în Parcul Herăstrău fără muzică.

| Teardrop:] a răspuns:

Terase, cumparaturi.si prieteni:-) :-p

Janina
| Janina a răspuns:

Doamne cand prind o farama de timp liber eu dorm crying vreau si eu liber straight face

| AllenTJ a răspuns:

Puburi, si acum numai fac sala/sport ca am bacu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plimbari, cumparaturi, invatare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Câte un pic din fiecare în limita timpului disponibil.
Pa, pa.

| alexam a răspuns:

Mi-ar place sa merg la discoteca, insa nu prea imi place muzica ce e acum... desi nu pot sa zic NU muzicii electronice mai faine, asa, mai,, usoara,,! DAR distractie pentru mine inseamna parcuri, plimbari, paduri, munti, sport, bicicleta, seara la foc de tabara cu o gramada de prieteni ce stiu bancuri, un vin cald... si mai imi place muzica buna, sa dansez, sa citesc o carte buna sau tot asa bancuri, snoave amuzante happy

| alexam a răspuns:

@ allan jt, ce copil esti! Bafta la bac!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer la varsta mea adica 20 de ani stau acasa la tv nu ma duc in baruri cluburi ca nu am cu cine sa ma duc si nu am bani multi cum au altii, hai un suc in parc singura plimbari dar in rest sa ies cu cineva sa am prieteni de iesit undeva nu am gasit, daca intalnesc baieti ei vor relatii nu prietenie asa ca mai bine fara