anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In timpul meu liber tot timpul ma plictisesc! Vorbesc cu prietenii mei pe mess dar tot ma plictisesc!cryingCe pot face sa ma distrez si eu putin?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Majoritatea ar spune : "citeste, invata, iesi la plimbare"...eu spun altceva. daca este posibil, cheama un prieten la tine, daca este fata aveti o gramada de activitati : vizionat filme, facutul parului/machiajului/unghiilor. daca este baiat : vizionati un film, jucati un counter-strike, metin, agatat smug laughing

| sasha a răspuns:

A venit primavara iesi pe afara cu prietenii de pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In parc nu mergi? este frumos afara, cu rolele cu prietenele.

| Diana_7451 a răspuns:

Eu la fel toata ziua ma plictisesc dupa ce vin acasa. mai vorbesc cu prietenii, dar ma plictisesc. Am o solutie. hai sa fim prietene si sa vb mereu pentru a nu ne plictisi. vrei?, daca da, astept si o fundita.

| Farcas a răspuns:

Iesi la o plimbare daca tot a venit vremea frumoasa happy
Nu mai sta in casa, mai lasa messu macar in timpul liber, si fa ceva pentru tine. Du`te in parc si alearga de exemplu, fa poze cu prieteni tai, plimba`te prin mall sau ceva magazine, fa miscare, da nu mai sta in casa. Miscarea face bine, mai ales la varsta ta.

| FLAViЯ a răspuns:

Mm.eu am aceeasi problema. Poti s ieshi cu prietenii, daca nu, incearca s scrii versuri sau sa desenexi, fa poze, danseaza, kinta... daca estifata, poti sa koketezi in fata oglinzii si s incerci diferite kuafuri sau makiajuri...

| Razvan a răspuns:

Fa probleme. O sa iti ocupe tot timpul liberhappy

| tim a răspuns:

Asa patesc si eu. si nu prea am ce face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa sex

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asculta muzica. Reduce plictiseala.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi în cluburile de noapte şi te saturi de distracţie.
Pa, pa.

| bogdan_1716 a răspuns:

Intra aici: http://www.mini-games.ro si joaca cateva jocuri amuzante;)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Organizeaza-ti o intalnire cu prietenii sau cu iubitul tau!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna

Întrebări similare