| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

În urmă cu câteva luni (cel puțin 7-8) m-am dus la un casting (probă de voce) iar cei de acolo nu m-au chemat deloc. A zis că o să mă sune. Dar: minutele, orele, zilele... Treeeec, și nimic. Cum poți să mai ai încredere în ziua de azi de cineva. Câțiva colegi de clasă îmi amintesc rareori daca te-au chemat ăia, iar eu mă simt foarte rușinat! Nu știu ce să mai fac, parcă simt că nu mai am încredere în nimeni

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Cred ca i-au ales pe cei de care au avut nevoie si i-au sunat doar pe aceia. Daca au avut sute de persoane la casting, nu cred ca a stat nimeni sa ii sune pe rand sa le spuna ca nu au luat. De obicei se anunta castigatorii, nu restul. Poti incerca si in alte parti, nu trebuie sa te descurajezi.

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

La casting s-au dus o mulțime de oameni. Ei au ales din toti acestia doar 1 sau 2 persoane, in funcție de cât au avut nevoie.
Tu nu trebuie să iti pui încrederea în ei nici atunci când iti vor spune ca esti printre cei alesi; cu cât mai mult că nu ti-au spus asta.
Si cine știe dacă nu s-a desființat formația muzicală.
Casting-urile, interviurile si orice fel de probă nu sunt o asigurare de angajare. Prin acestea se caută nu doar pe cei mai buni, ci pe aceia care se potrivesc cel mai bine tuturor cerințelor lor.
Așadar alungă întristarea si nu o mai lăsa stăpână peste sufletul tău. Dacă ne-am pune toata încrederea în Dumnezeu noi am fi fericiți indiferent de împrejurările prin care trecem. Căci fericirea, pacea și bucuria nu trebuiesc să fie legate de împrejurări, ci de Dumnezeu.

| xerxes1 a răspuns:

A fost doar o incercare.Cei care ai reusit sa-si implineasca visurile au incercat de sute de ori si au crezut cu fermitate in talentul lor.
Asa ca da-i inainte.Un sut in fund este intotdeauna un pas inainte.
Trebuie sa vezi doar partea pozitiva a lucrurilor.

| ubhgyfytddtfhfgdf explică (pentru xerxes1):

Am uitat sa îți spun, că sunt în baza lor de date. Da, ai dreptate! dar tot cred că e bătaie de joc. Oricum nu o să mă mă gândesc la asta.

| xerxes1 a răspuns (pentru ubhgyfytddtfhfgdf):

Fa pipi pe baza lor de date.

| ubhgyfytddtfhfgdf explică:

Vă mulțumesc tuturor

| KEiGHT a răspuns:

Asa se ofera un refuz politicos; "te sunam Noi!"