Cea mai buna Cea mai buna alternativa este sa iti iei un psp. Poti sa joci jocuri supeer, sa vezi filme si daca ai wireless poti sa intri pe net gratis.Ti-l modezi si poti descarca jocuri direct de pe pc.Eu zic ca este cea mai buna solutie antiplictiseala. Sper ca te-am ajutat
Reviset, multe reviste, ceva carti bune(sf, dragoste ce iti place) temele pentru scoala ca sa nu zica buncici tai ca nu inveti nimic. Hmm ceva oja accesorii sa faci penele la gaini si ghiarele cu oja:)) Bunica ta va fi foarte incantata. Pentru motan o fundita de ptins pe coada si un clopotel pentru gat. Un laptop ceva ar fi genial, si daca nu ai internet, un modem:)). Un Mp3 cu muzica muulta, descarca toate albumele formatiilor preferate. Foi si creioane... poate te apuca inspiratia si vrei sa desenezi. Poti invata sa faci bratari friendship bracelets http://www.youtube.com/watch?v=CHeWPmAlAD0&feature=fvst sunt o gramada de modele.Il pui pe bunicu sa; ti faca o casa in copac si stai acolo cu o vecina si povestiti(sau eventual pe o patura sub copac). Daca nu e chiar tara, si e un orasel mai mic, fa-ti prieteni, sigur ei vor iesi seara in oras si poti sa iti petreci timpul cu ei. O minge, un set de batminton... Sper ca ti-am fost de folos>:D
Mada_1707 întreabă: