Sa faci poze d`alea artistice
cand ai chef
Prajituri )
Sa te plimbi cu rolele seara
Sa inventezi coafuri`
Sa citesti o carte
Sa te duci pan` la magazin doar pentru a`ti lua o inghetata
Sa iesi prin parc mananci seminte bla bla
Iti faci un id` si incepi sa faci de ceilalti misto nestiind ca` esti tu
etc etc
nu`mi mai vine prin minte
Lectura, sa inveti putina romana, putina gramatica si mai multa atentie la scris. Numai bine!
Pai stiu cum te simti... poti face o multime de chestii depinde daca iti plac; eu de exemplu daca ma apuc sa fac origami ma relaxez si nu ma plictisesc sau daca fac chestii din domino sau daca ma joc cu animalutul meu; adica daca ai un animalut nu poti sa te mai desparti de el; daca ai bicicleta role; eu joc aproape zilnic tenis (nu joc acum pentru ca ploua) cauta-ti si tu un hobby mai bine
Cumpara-ti o bicicleta sau role, iesi seara la o plimbare cu prietenii (prietenele), citeste carti daca vrei sa nu iesi din casa, sunt atatea de facut.
Citeste ceva fain. Uite-te la filme. Iesi cu prietenii. Baga-te in ceva programe de voluntariat (nu stiu din ce oras esti, dar sunt unele programe de vara pur si simplu GENIALE!) Intereseaza-te. PS: Cati ani ai?
Pai indicat ar fi sa mergi undeva in vacanta, sa ieshi cu prietenii terase, cluburi, litoral, strainatate, shopping, nu stiu...la mine este exclusa plictiseala oricum, ai nevoie sa iti umpli timpul cu ceva interesant, numai asa scapi de plictiseala
anonim_4396 întreabă:
Anna' întreabă: