anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In vara fac 18 si vreau sa dau de permis.am auzit ca poti da cu cateva luni mai repede? este adevarat?

voi ati luat permisul din prima?
ati avut emotii?
care vrea poate sa povesteasca cum a decurs totul:*

13 răspunsuri:
| Ionutzsa a răspuns:

Eu fac in toamna 18 ani happy
Deci suntem in aceeasi situatie.
Si da, se poate face scoala si se poate da si examenul cu cateva luni inainte, insa carnetul il vei primi doar dupa ce ai implinit 18 ani.
Tata a vorbit deja cu un prieten de-al lui sa fac in vara, mi se pare mai usor asa pentru ca atunci am timp, nici nu ma gandesc cum ar fi sa fac in timpul scolii straight face

| Ana a răspuns:

Poti sa dai de carnet la 17 ani si 11 luni [asa am auzit big grin], dar nu trebuie sa te grabesti ca ai tot timpul la dispozitie, mai intai invata-ti si cand esti sigura pe tine poti sa dai happy

| mermadia a răspuns:

Incep cu o intrebare:de ce naiba itit trebuie carnetul de acum? tot ce vezi la stiri despre accidente sunt tragedii provocate tot de "copii"care vor sa isis ia permisul cat mai repede! de ce atata graba? ai toata viata inainte pentru asa ceva.

| Hombre a răspuns:

Pai te pregatesti faci scoala dai de carnet si asta e timpul vine vara. Daca nu te pregatesti si ai emotii mari o sa faci poteci pe acolo. Bafta

| p0wer a răspuns:

Adina ce mentalitate ai, daca unul e inconstient inseamna ca toti sunt la fel? iti cam place sa generalizezi.
sunshine ce pot sa-ti spun eu am dat luna trecuta happy si l-am luat din prima, normal ca ai emotii, dar cand dai traseul sa incerci sa ti le stapanesti sa nu-ti tremure piciorul pe acceleratie laughing succes

| Nuuu a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie.

| Johny89 a răspuns:

Poti sa dai cu cateva luni inainte sa implinesti 18 ani si permisul o sa-l primesti la 18 ani.si normal ca o sa ai emotii mai ales la oras.bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M a fost usor pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paii. nu a foat asa de greu. emoti nu prea sunt daca te concentrez pe ceea ce faci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca dau categoria A cu B dau un singur chestionar

| pelu a răspuns:

Lasa partea cu accidentele.Cu 3 luni inainte sa faci 18 ani poti sa mergi sa te inscrrii la scoala.Normal ca o sa ai emotii dar trebuie sa le lasi.eu inca nu am permis mai trebuie sa dau condusu cu politia tine`mi pumni pe miercuri. te-am pupat si iti urez bafta si`un seat leon sau chiar un q7

| bubulina1990 a răspuns:

Poti da de permis cu 3 luni inainte de a face 18 ani dar politisti la traseu sunt mai jegosi cu tineri care abia au facut 18 ani pentru ca ii considera disperati si isi bat joc de ei, eu am dat d permis la 19 ani am luat sala din prima si traseul fara banii, emotii are toata lumea pentru ca este un examen dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai cu frica il iau nu-l iau, pentru ca nu te mai poti concentra.
Pai prima proba este sala unde te baga cu mai multi intr-o sala in fata unui calculator trebuie sa faci 22 de puncte ca sa poti fi admis dupa aceea a2a zi dai traseul daca vrei sa dai banii la traseu te costa in valoare de 300 d euro eu una n-am dat banii asa te sfatuiesc si pe tine sa nu dai banii

| mariusmihaita a răspuns:

Fratilor am si eu o intrebare. am 17 ani si vreau sa dau de permis nu vreau sa conduc pana la 18 ani sau chestii de genu doar sa al iau sa stiu ca l-am luat si atata tot.si sa mi-l dea la 18 ani...se poate?