Stiu cum e ...eu ma 17 ani si parca mai vreau sa mai fiu un copil inocent,care se bucura de fiecare lucru din natura,de culoarea cerului,a ierbii, de cantecul pasarilor din pacate acum numai e timp pentru asta suntem mai mereu ocupati.
Referitor la intrebarea ta, nu stiu...eu am avut o copilarie fericita,au fost multe momente frumoase si cum ti am spus in fiecare zi ma bucuram de ceva,fiecare zi era o noua experienta, traiam momentele cu intensitate.Dar daca stau bine sa ma gandesc cred ca cel mai fericit moment a fost atunci cand am vazut prima data marea, m a impresionat profund Apropo Multa bafta la facultate!:*:*
Neah,viata de facultate,este cea mai frumoasa perioada prin care o sa treci.
Toti am vrea sa fim iarasi copii, sa scapam de responsabilitati si sa nu avem griji, etc.
Dar trebuie sa trecem prin toate etapele astea pentru maturizare.
Cea mai frumoasa amintire din copilaria mea este atunci cand alergam descult pe strada si ma suiam in copac sa mananc dude.
Parca de asta imi este cel mai dor.
Si eu incep anul acesta facultatea si am intr-adevar momente cand mi-e dor de copilarie, de inocenta si de simplitatea acelor ani. Era foarte usor sa fiu fericita, iar ganduri precum cele legate de slujba, familie, bani nu imi treceau prin cap. Totusi, nu as retrai acele vremuri pentru ca nu ar mai avea farmecul acela. Ca sa-ti raspund la intrebare, mi-e dor de vacantele cu parintii ( la mare, la Vatra Dornei, pe Transfagarasan ). Au fost clipe frumoase pe care acum nu le-as mai putea retrai pentru ca mi s-ar parea plictisitor, dar la acea vreme era tot ce asteptam.
Gata cu melancolia. Incepe viata adevarata. Multa bafta!
Salut mi ai lasat mesaj acum cateva ore da-mi add la id de mess alex_sobis sa te intreb ceva in legatura cu bacul
Da... stiu cum e.
hmm Cea mai frumoasa amintire din copilarie. pai cum v-am spus. atunci cand ma jucam cu copii in fata blocului si unul a aruncat mingea in strada. eu m-am dus dupa ea si era sa ma calce o masina asta e cea mai frumoasa deocamdata.
Poi ceA MAI FRUMOASA AMINTIRE A MEA...e atunci cand am intalnit-o pe BFF-ul meu...Acum trei ani de atunci suntem cele mai bune prietene. Acum a plecat la alta scoala si sunt suparata din cauza asta.Te las,
Ja Na!
Sunt foarte multe amintiri placute dar si neplacute.Eu abia am intrat la liceu:d
@InNa: Multumesc frumos!^^
@Ecea: Nu e vorba de responsabilitati. Cum a zis si InNa, cand esti copil inocent te bucuri de orice, vezi numai partea frumoasa a lucrurilor. Acum sunt coplesita de griji, de probleme si inca nu imi vine sa cred cat de departe poate ajunge rautatea oamenilor.
Eh fiecare perioada e frumoasa in felul ei. Acum doar trec printr-o nostalgie a copilariei
Cand am fugit de acasa cu prietena mea cea mai buna si gasca la balul din sat fara stirea parintii si m-am intors a doua zi la 7 dimineata. Ai mei erau trezi si ingroziti. Cea mai frumoasa amintire pentru mine, cea mai nasoala pentru ei.