anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inseamna ceva cand visezi serpi? Mentionez ca mie imi plac serpii, iar acela era prietenos. Era sarpele unui coleg de-al meu, unul dintre singurii cu care ma inteleg. Nu stiu ce cautam la el acasa, dar stiu ca mama lui retusa peretii cu lavabila alba si ca eu mi-am pus mainile pe perete si am stricat totul, cand ea de fapt ma rugase sa o ajut. Colegul meu mi-a spus sa n-o bag in seama. erau si parintii mei si plecasera cu colegul meu la doua strazi mai incolo sa se uite la raliu. Atunci am ramas cu mama colegului care mi-a spus sa nu ma tem de sarpe in timp ce il mangaiam si el se invartea in jurul meu(era agatat de undeva de sus de tavan). Dar parea sfios...
Apoi s-a intors colegul si am mers si eu la raliul ala care avea si motociclete si masini.
Sa fiu sincera n-am pus intrebarea asta ca sa aflu ce inseamna visul. Dar mie imi place sa-mi povestesc visele(asa le tin minte mai mult). Numai eu visez atat de ciudat? Voi ce ati mai visat interesant in ultima vreme?

4 răspunsuri:
| us3r a răspuns:

Aici gasesti interpretarea visului http://www.visele.ro/cauta.php?vis=sarpe

| us3r a răspuns:

- sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari.

Sarpele, simbolul raului si al diavolului, este un semn rau in orice vis.
A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor.
A vedea multi serpi intr-o groapa simbolizeaza ghinion in dragoste si in afaceri.
Daca reusiti sa omorati un sarpe in vis inseamna ca veti reusit sa va infrangeti si dusmanii.
Tradare de unde nu te astepti; planurile tale nu se vor indeplini; iar
evenimentele vor lua o intorsatura neplacuta;

| anonim_4396 explică (pentru us3r):

Bine, bine, ma asteptam ca sarpele sa simbolifice ceva negativ, dar sarpele meu era atat de dragut. happy
Cineva imi mai spunea ca sa visezi caini inseamna dusmani, dar eu merg pe bicicleta cu o haita de caini in spate(in vis) si sunt prietenosi. Si ce ma rog cautam la colegul meu de care nu stiu nimic de la sfarsitul anului?(nu, nu il plac) Si de ce avea un sarpe? Lavabila si un raliu de masini si motociclete, a da si parintii mei care se dadeau pe niste leagane mici? De ce n-am si eu macar o data un vis normal?

| Lamaitzza a răspuns:

laughing. Ba da, cu totii avem vise ciudate, dar daca visezi serpi inseamna ca bate vantul afara.Dar pana la urma visele sunt vise, sunt doar 5-10% sa coincida un vis cu realitatea.