Insula pe care as vrea eu sa merg ar fi un paradis de sunet si culoare. Ar fi poteci multe si incurcate, in paduri de bambus si cristal, si orice sunet ar avea un ecou melodios, armonic.
Ar exista pesteri racoroase si intunecoase, si luminisuri pline de lumina ziua, si de licurici noaptea.
Si in fiecare seara, curcubee, aurore si alte jocuri de lumini, preferabil cu efect halucinogen, ca daca-i bal, bal sa fie.
Ar fi si paduri luxuriante cu rauri repezi si reci, iar in ele ascunse haite de lupi blanzi si creaturi mistice, sfioase.
Pe cer constelatiile s-ar putea desena cu degetul, asa de clare si stralucitoare stelele; luna nu ar fi niciodata ascunsa de nori.
Pana si sunetul tunetului ar face un ecou melodios reverberand din padurile de cristale acustice.
Ziua mi-as petreceo pe plaja cu nisip fin, sau in apa curata si sarata a marii, innotand cu pesti si sirene. Serile si diminetiile ar f petrecute in expeditii de explorare, iar noptile dormind intr-o coliba din bambus.
Cam sf, dar deh. Fiecare cu ce-i place.
Mi-ar placea sa fiu pe o insula exotica, dar nu pustie si nu singura! Cred ca as muri de frica si de plictiseala dupa o zi fara sa am cu cine comunica si bucura de frumusetea si linistea din jur!
Inconjurata de apa. Ce tare ar fi, nu? :X
Nu mi-ar placea pe o insula pustie. In primul rand pentru ca e pustie, nu am cu cine sa socializez, in al doilea rand, ce ma fac fara ciocolata?
Eu tot timpul am visat sa merg in Hawai.Visul mi-sa implinit...Am mers in vacanta de vare si am stat 10 zile.Am inotat, am facut surf', am facut plaja si multe alte lucruri.
Eeeh` întreabă: