anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intr-un weekend am fost la casa unei prietene. Surprizaaa: acolo l-am intalnit pe baiatul pe care il plac. Se pare ca si el locuieste pe aceeasi strada. Ne-am imprietenit, am sarit coarda, am jucat baschet, am mancat si am povestit impreuna cu el si unele din aceste activiti si cu prietene mea. La sfarsit a zis ca aceea a fost pentru el o zi frumoasa si interesanta. Ce credeti? Ma place sau nu? Dau fundita promit!

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

Deci ati facut niste activitati interesante si amuzante...si daca nu te'ar fi placut nu ar fi fost o zi frumoasa si interesanta, nu?

Numai dupa ce te'ai imprietenit cu el si esti sigura ca iti place compania lui, cand esti cu el si cu prietena ei nu vorbi numai cu ea, ci si cu el caci altfel el va tacea, din bun simt sau din dezinteres fata de subiectele voastre de discutie, discutati ceva pe o arie comuna de interes, numai atunci, poti incerca sa vorbesc deschis cu el si sa aflii daca te place.
winking

Bafta! si nu vreau fundita ta.

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

¨ Ne-am imprietenit, am sarit coarda ¨ ...foarte interesantá zi ati avut laughing

| rosto a răspuns:

Din pacate nu prea putem sa raspundem la intrebarea asta, pentru ca tu doar ai spus ce ati facut impreuna si nimic mai mult. e posibil sa ii placa de tine, e posibil sa nu. adica nah, e posibil sa te vada si ca pe o prietena, si ca pe "mai mult".

| Mihai_7432 a răspuns:

Eu o aprob pe laura.cred ca ar fi cea mai buna solutie...pentru ca nu stii niciodata ce poate fii in mintea unui baiat tongue

| Mihai_7432 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu laura...nu stii niciodata ce are o persoana in cap. el e posibil sa fii zis doar asa ca sa nu te simti prost...sau ceva de genu straight face e cel mai bine sa intrebi.

| laurajuss a răspuns:

Stii ca aparentele inseala, nu? Te sfatuiesc sa-ti inima in dinti si sal intrebi