| Elena0210 a întrebat:

Intrati des p TPU? Ma place acest site? Vau ajutat raspunsurile primite?

Răspuns Câştigător
| CriSslsa3 a răspuns:

Eu intru in fiecare zi pe site.De cand am aflat de acest site, nu exista nici 1 zi in care sa nu intru pe site-ul TPU. Mie una nu imi place acest site.Eu ador acest site.Cred ca este cel mai tare site.Pe mine m-au ajutat foarte mult raspunsurile primite la intrebarile mele.
(app: utilizatorul,, crys'' tot eu sunt, puccabig grin ) big grinbig grin

19 răspunsuri:
| cotzobel a răspuns:

Da.intru destul de des...chiar daca eu personal nu am pus nici o intrebare, am gasit de multe ori raspunsuri care m.au ajutat.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

DA. DA. DA>

| galileo a răspuns:

Ceau. Da, intru destul de des. Este o comunitate care iti ofera posibilitatea sa ajuti, sa fii ajutat, sa observi modul de gandire al unora, sa iti stabilesti criterii. Sper sa ne mai auzim pe TPU. Numai binewinking

| claudiarebecca a răspuns:

Mey. intru z

1. intru zilnic
2. mi se pare super tare
3. maj rasp primite au fost pe langa (gen zic fete virgine ca nu mimeaza orgasmul - kestie de la sine inteleasa pana la urma, sau sfaturi de a-mi redescoperi corpul in conditiile in care incercam sa fac un sondaj. k pe mine ma tot redescopar de la 4 ani... )

Bula
| Bula a răspuns:

Da! Pe un calculator al meu TPU functioneaza aproape in continuu. Cand am vreo intrebare, o postez. Cand cred ca stiu raspunsul, asemenea.

daniela
| daniela a răspuns:

De fiecare data cand am timp... e interesant si afli multe lucruri utile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da, zilnic. Am "abonament" pe TPU. Pot spune că face parte din viața mea.
Inițial prin răspunsul primit la întrebarea mea am devenit membru TPU.
Pa, pa.

mlm
| mlm a răspuns:

Intru des, imi face placere sa stiu ca raspunsul meu poate ajuta o persoana care are mare nevoie de un sfat. Din cate vad raspunsurile mele sint utile si sper ca si in continuare vor fi la fel.

cami
| cami a răspuns:

Daaa! zilnic sper ca nu creeaza dependenta worried.happy.cand nu intru stau acasa si ma intreb "dar oare cei dp site ce`or mai zice?". dap chiar m`au ajutat raspunsurile lor

mira
| mira a răspuns:

Personal am pus intrebari legate de concret si am primit raspunsuri satisfacatoare.TPU iti ofera ajutor, informatii.comunicare si o relatie democratica in comunitate. Mira

| Nastia a răspuns:

Nu des, destul d rar, dar d ex azi si ieri am dat o gramada d raspunsuri, .imi face placere sa fiu printre voi chiar daca nu ma cunoasteti... da, m-au ajutat, oarecum, ...adica nu toate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa intru... zi-mi si mie c fac cand ma plictisesc in afara sa imi fac un cucui de care sa fac misto apoi...tongue

| Crys_5187 a răspuns:

Eu intru in fiecare zi pe site.De cand am aflat de acest site, nu exista nici 1 zi in care sa nu intru pe site-ul TPU. Mie una nu imi place acest site.Eu ador acest site.Cred ca este cel mai tare site.Pe mine m-au ajutat foarte mult raspunsurile primite la intrebarile mele.

| andalutza a răspuns:

Intru rar pe TPU si imi place nespus de rau atunci cand intru deoarece ma mai relaxex si ma mai face si zambesc cand ma uit la unele raspunsuri. M-au ajutat foarte mult raspunsurile primite si m-au invatat multe.

| dulshe a răspuns:

Da intru des pe TPU, adica de cate ori am timp, si drept sa-ti spun de la un timp nu-mi mai place acest site deloc, m-am saturat sa pun o intrebare si altii sa o ia in batjocara, sa-ti raspunda cum vor ei si aia chiar nu te ajuta ajula la nimic(raspunsurile lor)...prefer sa intru pe alt site decat pe acesta:-s... o sa aiba fffff multe de pierdut siteul pentru punctele acestea care se pun.eu una incerc sa nu mai intru deloc

| Krina a răspuns:

Intru aproape zilnic.Site-ul e ok, e loc si de mai bine. Unele raspunsuri mi-au fost de ajutor.

| Ioonela a răspuns:

Nu intru foarte des pe site. cate odata da. ma ajuta ras primite. big grin

| Bacemi a răspuns:

Imi place. Sunt multe sfaturi bune, pertinente de la membri acestei comunitati.

| JeSa a răspuns:

Categoric Da!