Eu intru in fiecare zi pe site.De cand am aflat de acest site, nu exista nici 1 zi in care sa nu intru pe site-ul TPU. Mie una nu imi place acest site.Eu ador acest site.Cred ca este cel mai tare site.Pe mine m-au ajutat foarte mult raspunsurile primite la intrebarile mele.
(app: utilizatorul,, crys'' tot eu sunt, pucca )
Da.intru destul de des...chiar daca eu personal nu am pus nici o intrebare, am gasit de multe ori raspunsuri care m.au ajutat.
Ceau. Da, intru destul de des. Este o comunitate care iti ofera posibilitatea sa ajuti, sa fii ajutat, sa observi modul de gandire al unora, sa iti stabilesti criterii. Sper sa ne mai auzim pe TPU. Numai bine
Mey. intru z
1. intru zilnic
2. mi se pare super tare
3. maj rasp primite au fost pe langa (gen zic fete virgine ca nu mimeaza orgasmul - kestie de la sine inteleasa pana la urma, sau sfaturi de a-mi redescoperi corpul in conditiile in care incercam sa fac un sondaj. k pe mine ma tot redescopar de la 4 ani... )
Da! Pe un calculator al meu TPU functioneaza aproape in continuu. Cand am vreo intrebare, o postez. Cand cred ca stiu raspunsul, asemenea.
Intru des, imi face placere sa stiu ca raspunsul meu poate ajuta o persoana care are mare nevoie de un sfat. Din cate vad raspunsurile mele sint utile si sper ca si in continuare vor fi la fel.
Daaa! zilnic sper ca nu creeaza dependenta ..cand nu intru stau acasa si ma intreb "dar oare cei dp site ce`or mai zice?". dap chiar m`au ajutat raspunsurile lor
Personal am pus intrebari legate de concret si am primit raspunsuri satisfacatoare.TPU iti ofera ajutor, informatii.comunicare si o relatie democratica in comunitate. Mira
Nu des, destul d rar, dar d ex azi si ieri am dat o gramada d raspunsuri, .imi face placere sa fiu printre voi chiar daca nu ma cunoasteti... da, m-au ajutat, oarecum, ...adica nu toate
Eu intru in fiecare zi pe site.De cand am aflat de acest site, nu exista nici 1 zi in care sa nu intru pe site-ul TPU. Mie una nu imi place acest site.Eu ador acest site.Cred ca este cel mai tare site.Pe mine m-au ajutat foarte mult raspunsurile primite la intrebarile mele.
Intru rar pe TPU si imi place nespus de rau atunci cand intru deoarece ma mai relaxex si ma mai face si zambesc cand ma uit la unele raspunsuri. M-au ajutat foarte mult raspunsurile primite si m-au invatat multe.
Da intru des pe TPU, adica de cate ori am timp, si drept sa-ti spun de la un timp nu-mi mai place acest site deloc, m-am saturat sa pun o intrebare si altii sa o ia in batjocara, sa-ti raspunda cum vor ei si aia chiar nu te ajuta ajula la nimic(raspunsurile lor)...prefer sa intru pe alt site decat pe acesta:-s... o sa aiba fffff multe de pierdut siteul pentru punctele acestea care se pun.eu una incerc sa nu mai intru deloc
Intru aproape zilnic.Site-ul e ok, e loc si de mai bine. Unele raspunsuri mi-au fost de ajutor.
Miss Sintetic întreabă: