Va rog eu mult sa nu poluati si Google Plus cu cocalarismele si stupiditatile voastre.
Iti spun eu, in 2012 o sa scoata cei de la Google ceva foarte tare, mult mai bun decat facebook, momentan inca se lucreaza.
Ei o sa fie in top ca de obicei.
S-ar putea sa fie Google Plus.Am auzit ca tot un fel de facebook e Site-ul e inca in lucrare.
Avand in vedere ca se aude ca din 5 noiembrie se inchide facebook-ul (ii o poveste ca si cu sfarsitul lumii) in fine, poate fi twittter...
Pai,dude,cand in america era la moda hi5-u noi nu stiu ce aveam. dupa ce va timp o auzit si Romania de hi-5 si l-am,, adoptat'' ca site de socializare preferat.in timp ce noi ne comentam unu altuia pozele pe hi5 in america ii la moda facebook-u.acuma am luat si noi obiceiul,sau mai bine zis,, febra'' facebook, in timpo ce in america e la moda twitter.deci in cateva luni sau un an cred ca twitteru va face legea printre pasionatii de siteuri de socializare.
Pai alea care au mai ramas. twitter ca myspace si restul sunt cam vechi.
Buna! Parerea mea e ca in 2012 tot Facebook-ul va fi la putere. Totusi, Google Plus (Google+) vine din urma foarte repede. A strans foarte multi utilizatori intr-un timp foarte scurt deci se pare ca vor avea concurenta. Si apropo, in 2010 nu a fost Hi5. In 2010 Facebook a fost "'seful", iar pe locul 2 MySpace.
D33a98 întreabă: