| ZuzuliinaEDjAndra a întrebat:

Intrebare pentru baieti :Cum preferati sa miroasa o fata? A parfum barbatesc sau a parfum de femei?

13 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Trebuia sa precizezi ca e o intrebare pentru cei cu tendinte gay.

| Atotstiutorul a răspuns:

A piersica!

| Overdose a răspuns:

Sincer să fiu, prefer un parfum feminin, uşor dulce. Desigur, în anumite momente, şi pielea unei fete are un miros specific, plăcut mirositor. Depinde foarte mult de gusturi, în opinia mea.

| PlanetaMinunilor a răspuns:

A parfun barbatesc...
Pai parfumurile barbatesti is pentru sexul masculin si parfumurile feminine ii pentru sexul feminin

| LiquidFlesh a răspuns:

A c*c*t, ma.Cum sa vina aia cu parfum barbatesc.Pai daca o iei asa, stau si ma miros toata ziua si nu mai cheltu atatia bani cu ea, nu?

| TheKiller a răspuns:

Pai a fata pentru ca daca nu siar pierde feminitatea,si baietii ar crede-o baietoasa pe acea fata, lucru care nu iar convinge sa iasa in oras cu fata respectiva, deci in concluzie baietii prefera ca fetele sa miroasa a parfum femeiesc. Funda?
P.S.:Sunt baiat deci stiu

| RAZVANEL_4513 a răspuns:

Parfum care sa excite:X:X

| qiunZJDX a răspuns:

Stiu ca nu se prea face asa, dar iti raspund tot cu o intrebare: esti gay?laughing
Fara suparare, dar ce intrebare ii asta?

| DarkBlood32 a răspuns:

Sunt fata, deci nu pot raspunde.

| cristy799 a răspuns:

Nici barbatesc nici de femei! De fete tongue

| PolistuX a răspuns:

Daca miroase a parfum de barbati inseamna ca o stat "aproape" de unu (intelegi tu ce zic) mie imi place ca o fata sa se dea cu un parfum dulcetongue

| ZuzuliinaEDjAndra explică:

Eu nu sunt gau fratilor, eu sunt fata.de aia am intrebat pentru. ca vreau sa atrag un baiat big grin

| Vegapunk a răspuns:

Parfum de femei dar unul fin, si nu in cantitati mari(aduce greata)