Stiu cate are, e lunga! Dragostea cere si sacrificii nu? In fiecare zi (saptamana) cate 2-3 strofe... in plus ca imi si place
Daca e o sugestie de bun simt. Daca ai chef de batai de joc, misto-uri si alte prostii, nu te mai obosi sa zici. Am vazut din primul raspuns dat.
Te iubesc, cand teprivesc, pe loc ma topesc.Ti-asi da si luna de pe cer, dar deia te-am injectat cu al iubirii ser
Eu ti-as sugera sa faci ceva original din propria imaginatie, daca nu, poti incerca si luceafarul, dar este prea lung, nu stiu, dar cred ca s-ar bucura mai mult daca ai face tu ceva special pentru ea. Succes
Da, se poate si asa, un fel de Luceafar inventat de mine, sau sa recit cateva strofe din luceafarul, cele in care apare dragostea, iubirea.
Este frumos ca baietii inca vor sa recite pentru poezii pentru iubitele lor.Insa te asigur ca unei fete nu i-ar placea sa ii spui ceva ce altul a scris..mai bine ii spui ceva sincer dar care vine doar din inima ta nu dupa o hartie dupa care ai memorat. Spune-i cat de mult inseamna pentru tine ca e prezenta in viata ta, ca o pretuiesti, spune-i cat de minunat este sa fiti impreuna si detaliaza fiecare sentiment frumos pe care il ai pentru ea chiar in fata ei.Te asigur ca o va impresiona!
Stiu eu una buna ) :
Iubita mea cu ochii ca carameaua,
Diseara dupa meciul cu Steaua,
Te astept acasa sa vi,
Sa mai facem si noi copii! ))))))))))
Funda, ceva?
Stupid
Eo m-am chinuit sa scriu...nu apreciezi nimic:-P
Yurisa întreabă: